Vill ha tisdag

Jag känner hur irritationen kryper runt i kroppen på mig. Usch för pms veckor! Jag blir så himla irriterad och känslig. Kan ligga och gråta för ingenting sen helt plötsligt är jag glad igen. Inte lätt att vara kvinna.
Jag är dötrött efter en slitsam vecka på jobbet. I tisdags hade jag två baltjejer. Det är såå kul att göra baluppsättningar :) Jobbar imorgon också och sen blir det grillning. Kommer nog vara lagomt trött men man får väl försöka hålla sig vaken :) Dricka nån cidran och äta god mat är inte fel.

Tisdag smäller det! Hurghada, sol, bad och bara njuta med världens bästa Jonas!

Här är baltjejerna jag fixade i tisdags.





           

Trött

Jag är såå trött. Gäspar och har mig hela tiden. Ska bli sjukt skönt att sova ikväll.
Jonas har åkt på huberts och jag sitter bara här. Ska nog gå ner å göra mig lite välling och nån smörgås. Frukostvälling är mumma :) haha.

Guud vilken utväxt jag har nu. Men har bestämt mig för att inte färga håret förrän vi kommer hem från Egypten. Jag ska låta solen bleka ur det så mycket som möjligt och sen blir det nått helt nytt när jag kommer hem :) Lite sådär kopparblond är min tanke.
Jag har drömt så mycket knasigt om vår resa nu. Haha.
Nu senast drömde jag att vi var tvungen att nödlanda på åkern utanför mamma och pappa. För ett tag sen drömde jag att svetten bara sprutade och att det var så varmt att jag höll på dö.
Har även drömt att vi klev på planet uppe vid Elektra och att långgatan var start/landnings bana. Jag skrek till piloten att jag glömt min bikini och då tog han fram en lånelåda! Haha, helt sjukt hur man kan få till det i drömmar.

Över till nått helt annat. Här om dagen höll jag på att försöka organisera garderoberna men det är stört omöjligt. Varken jag lr jonas får plats med våra kläder så vi måste köpa en byrå.
Har hittat den här från ikea som passar perfekt inne i vårat datarum. Genom att vi har snedtak så tror jag att den blir kanon.


14 dagar...

Dags för en uppdatering. Har varit dålig på att blogga nu dom senaste dagarna, är så inne i mitt så jag har liksom inte hunnit med. Idag är det precis 14 dagar tills vi åker till Hurghada. Spännande må jag säga.
Man sitter hela tiden och funderar på om man fixat allt.
Pappa ska ialf ta hand om katterna och jag hoppas på att han kan vattna blommorna nån dag också.
Kattmat köpte vi igår så det ska räcka.
Pengar har vi ordnat med.
Parkering på arlanda fixad.
Solskydd funderade jag på om vi skulle åka till apoteket å fixa när jonas slutar. Jag jobbar ju så många dagar nu å då blir det svårt att hinna. Så det får vi fixa idag.
Kamerorna måste vi komma ihåg att ladda nån dag innan vi åker.
Det blir att vi köper en resväska. Tänkte först om vi skulle låna av nån men det är väl inte sista gången vi reser. En resväska är ju bra att ha. Så vi köper en på lördag. Tänkte åka ner till Bollnäs då.

Vad är det jag ser? Tittar solen fram!? Härligt! Såg lite mörkt ut när jag vaknade men nuså börjar det likna nått :)
Imorgon blir det jobb, likaså torsdag fredag och nån timme på lördagen.
Jobb även måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Röd dag på fredagen. Jobb Måndag veckan därpå och sen natten till tisdag brassar vi mot arlanda :) Jag är alldeles nipprig, jag och älsklingen kommer få det såå härligt :)

Igår var jag och mamma på byn. Jag köpte ett par härliga byxor på Linneas. Ett par tunnare i mörkare jeansfärg. Med resår upptill liksom. Super härliga och ett par typiska anna byxor. Kostade bara 200.
Sen käkade vi lite lunch på pingst kyrkan.
Vi kom på vad pappa ska få i present också, är väl bäst att jag inte skriver vad för man vet aldrig vad pappa får nys om :P Han hittar säkert till min blogg, förvånar mig inte. Han fyller ialf år på söndag.
Jonas mamma fyller år på torsdag hon med så då ska vi väl dit å gratta henne :)

Nu ska jag äta frulle!



Rubrik?

Hej hopp!
Rättelse från gårdagens inlägg: Jag kunde visst ta bilen till jobbet idag för det är ju imorgon Fredag som älsklingen hoppar på jouren :P Surrig man är!
Jobbade till 17 och brassade hem till byn för att inhandla lite mat till vårat tomma kylskåp.
Tog en låååång varm dusch för en stund sen och de är banne mig bland det skönaste som finns. En heet dusch när man är riktigt frössen.
Försöker prata med sara i telefonen nu men hon sitter på tåget och det är lite dålig mottagning så det går ju sådär :P Men vi ses ialf på lördag så då får vi prata av oss en massa :) Är så impad av den kvinnan. Först pluggar hon asset av sig och nu jobbar hon som en idiot. Åker till från gävle till uppsala varje dag för att jobba och kommer hem sent på kvällarna. Starkt :)
En trogen vän som har sin plats i hjärtat. Ingenting har ändrats sen vi var små. Det är en vän jag är helt säker på att jag kommer få behålla livet ut ;)

Så vad gör man gott folk? Knaprar morot och väntar på att älsklingen ska sluta jobba :) Jajjemän!








Jobb

Idag har jag jobbat från 10-17. Det är verkligen helt underbart att det fortfarande är ljust när man åker hem från jobbet :) Dagarna blir så mycket längre och man orkar mycket mer. Åkte hem till mamma och pappa när jag slutade. Jag och pappa käkade körv och makaroner. Har donat lite här hemma ikväll. Planterat om mårbacka pelargonerna så dom fick större krukor.
Tänk att det redan är mitten på april. Snart är det ju sommar hörrni! Klickade hem en röd/vit sjal och ett brunt läderskärp igår. Systeryster beställde ett par skor, kanon snygga.

Neej jag kom precis på att jag måste åka buss till jobbet imorgon. Älsklingen kliver ju på jouren imorgon bitti. Sjukt vad bortskämd man blir när man har körkort :P Bussen är verkligen en pina nu! Det går väl an till jobbet men hem är det värst. Då vill man ju bara heeem och att vänta på bussen då är ingen höjdare. Men men, inte min bil så då har man inte så mycket att säga till om ;) Jag får låna bilen så mycket annars så det så...han är allt bra bra min karl!

Bjuder på lite bilder idag som älsklingen fotade i styggbo under påskhelgen! Super fina.



  

  


Taxfree

Sitter och bläddrar i taxfree katalogen som vi fick hem idag. Funderar på Christina Aguileras parfym Inspire..nån som vet om den luktar gott? Får ta och lukta lite när vi åker ner till Bollnäs nån dag :)
Bara tre veckor kvar nu. Helt sjukt! Snart sitter vi där...i solen och har det skönt!
Jonas åkte nyss och jobbade..tråååkiga kvällsveckor! Men det är ju en dag mindre eftersom det var röd dag igår.
Har varit till Claes och Carro idag för att gratta Carro på hennes 20 års dag. Grattis grattis :)
Igår skrapade vi och spacklade badrumstaket. Ska måla de nu nån dag. Fräsha till det. Har ju liksom gulnat...så en målning är inte alls så dumt.


Påsken

Påsken är ju faktist lite halv tör har jag och Malin kommit fram till..haha! Man känner ju att man måste göra något men de finns tusan inte ett skit å göra :P
I fredags åkte vi till Styggbo. Tog med Legolas som inte alls ville åka bil..han typ hyperventilerade, såg sketa kul ut :P men stackarn ju! Sov kvar där och på lördagen myste vi i solen, åkte lite fyrhjuling. Jag och jonas åkte även ner på byn en sväng för att se om Gizmo ville in. Han har nämligen varit ute på galej. Varit borta i två dygn typ. Men idag kom han hem igen. Lördagen kände vi samma sak, ville verkligen hitta på nått men vad? Velade om vi skulle bli kvar i styggbo en natt till eller om vi skulle åka hem. Slutade med att vi blev kvar, såg en film och pappa å jonas drack raggargroggar. Sprit & Cola tror jag närmare bestämt att det var :P
Åkte hem idag och nu sitter jag här och väntar på att Claes & Carro ska komma. Vi ska äta pommisar och fläskfilè och glass med hallon till efterrätt! Myspys!

A-kassa

Jao, sitter här och väntar på att nån gubbe ska ringa upp mig angående a kassa. Tänkte att jag skulle gå med där men man får ju ringa runt till halva sverige för att komma rätt. Och sen när man blir kopplad rätt så är gubben inte där!
Så får hoppas han ringer upp snart då så jag får nått klartecken i det hela.

Igår var jag och jonas upp till jonas mormor och morfar, jag klippte dom och sen bytte vi huv på volvon till den rätta.
Sen tog vi fram hojarna och var ute på en cykeltur. Mysigt. Var ju så fint väder igår. Idag är det sämre. Ingen sol vill titta fram.
Nu är parkeringen bokad på arlanda..jag börjar verkligen få fjärilar i magen för resan. Inte alls långt kvar nu, hua :)
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Vänta på att den där gubben ringer då och sen måste jag nog på ica för å köpa toapapper. Jepp jepp.

Pelargoner

Idag står det still. Har ingenting vettigt alls och skriva :) Men försöker få ner nån rad ialf.
Sitter här och väntar på att posten ska komma. Det är liksom dagarnas höjdpunkt! Haha! Man vet ju aldrig vad som dimper ner i lådan.
Skapligt väder ialf. Liiite mer sol hade inte skadat men man ser ju ialf den blå himlen emellanåt och det får man väl ändå vara ganska nöjd med. Jonas jobbar och jag funderar på om jag ska gå på byn och titta efter gammeldagsa pelargoner till datarummet. Såg dom hade på blomsteraffärn vid ica men jag har ju blomstercheckar på blomsteraffärn på centrumhuset så man får hoppas dom har där också.


kökssaxen

Söndag...igen. Veckorna bara springer iväg. Igår var det ju hur underbart väder som hellst. Jobbade först från 9 till13.
Pappa kom och hämtade mig och jag passade på att klippa han på salongen, skönt att ha det gjort.
Kom hem till min älskling, vi åkte och köpte korv med bröd. Jag började på med städningen och jonas åkte och tvättade bilen som var full i kattspår. Såå skönt att ha en nystädat lägenhet och en ren bil :)
Efter det satt vi på hubbes ett tag och sen hem och duscha för att sedan joina gänget hos patrik och Ninna. Blev nån cider och sen bonden. Haha, klippte Jerry med kökssaxen hemma hos patrik och ninna! Blev ju bättre än innan ialf för då hade han klippt sig själv. Somnade gott i älsklingens famn.

Nu sitter jag här och jonas är hos Sven och tittar F1. Ska till Tea på kalas klockan 1.


Fullt ös medvetslös!

Igår jobbade jag från 3 till halv 8. Och det är så himla typiskt att man aldrig ska kunna tajma med bussarna. Fick vänta en timme i alfta på bussen och vad gör man i alfta klockan halv 8?
Jag köpte en tidning som jag tänkte att jag kunde sitta vid busshållplatsen och läsa men det blev så kallt. Satte igång och traskade...tänkte att jag går så långt jag hinner tills bussen hinner ikapp. Hann komma till storsveden sen kom bussen. Var hemma till 9, skapligt less man var.
Upp imorse för att ta bussen till jobbet. Pappa kom och åkte förbi så då fick man skjuts ist. Skönt att åka bil och så tjänade man in 24 kr :P
Jobbaade till 5, tog bussen hem och hoppade av hos mamma och pappa. Fikade lite och sedan direkt in till brorsan för att klippa anne-maries lugg. Efter det hem för att klippa erik och dra av steken med maskin. Nu har jag ialf hunnit få i mig lite mat :)
Imorgon är det spruta som gäller klockan halv 10. Direkt efter det till jobbet. Jobba till klockan 5 och sen hem för att sätta löshår på carro.
Upp tidigt på lördag för att jobba! Söndag kalas hos Tea! Hej å hå, vad det går!


Restskatt, usch!

Cykeln var redan såld. Så på måndag ska jag och jonas åka till knåda sport och titta på cykel ist. Ska kika vad en sprillans kostar. Så vi får se vad det blir.
Snart ska jag iväg och jobba några timmar. Från 3 till 7 ungefär. Ikväll händer inte så mycket mer. Blir väl att ligga i soffan och kika tv. Synd jag missar unga mödrar. Men sjukhuset borde jag ju ialf hinna med.
Fick deklarationen idag också. Rest på 300 kr. Typiskt. Men så äre, bara att betala och se glad ut!

Nu är det bara 4 veckor kvar till Egypten. Äre inte sjukt vad tiden går fort? Det har redan gått en månad sen vi vaccinerade oss och på fredag får vi den sista sprutan.


RSS 2.0