Ändring

Har ändrat mig angående glasögonen. Det blir ett par andra :) Vilka får ni se när jag får dom! Imorgon ska jag brassa till bollnäs och beställa dom innan jag börjar jobba. Nu ska jag fortsätta kika på generation fett. Lika intressant varje gång.


Glasögon

Idag har jag varit till optikern. Synen hade i stort sett inte förändrats förutom någonting litet med nå brytningsfel. Men det var jätte lite.
Kollade ialf på lite nya bågar, lånade hem 4 st. Jag har fastnat för ett par som jag tycker är stört coola. Gillade dom redan i butiken. Men det är sååå svårt. Man tycker ju att man ser hel knepig ut i alla men det är väl för att man är så van dom gamla.

Mina favoriter. vad tror ni?





Byrå

Här kommer en bild på vår nya byrå :)


Midsommar och ikea

Halkat efter lite här med bloggandet. Har liksom ingen lust. Har varit lite nere ett tag nu och då tappar jag lusten för bloggandet. När jag känner mig deppig så vill jag gärna bara vara hemma och tycker inte om att folk ska veta vad jag gör och tankar o.s.v. Då vill jag hellst bara ligga hemma och bara vara. Och jag har så himla många måsten just nu som städning och sånna saker..men jag vet inte vart jag ska hämta lusten? Usch vilket gnäbbigt inlägg :P men det jag ville komma fram till var ialf att nu ska jag rycka upp mig :) Tog nyss en dusch och rakade benen. Känner man sig bekväm med sig själv så blir allt det andra också bra. Så nu känner jag mig piggare när jag har fått rå om mig själv lite.
Dessutom är det kvällsvecka för jonas. Vilket jag också blir väldigt nere av. Vet inte varför...ensamheten tror jag. Jag måste lära mig att njuta av tystnaden och ensamheten :) Det är ju trots allt väldigt viktigt med egen tid.

För att sammanfatta helgen så har det varit bra. Har ju inte spöregnat precis hela tiden men det har ju inte varit stabilt precis. Fick åka årets första tur med båten också. I söndags åkte vi till ikea och ÄNTLIGEN har vi köpt vår efterlängtade byrå :) Det blev så mycket bättre än bra! Så himla skönt att äntligen ha plats för kläderna och att man slipper vara sur så fort man ska ha någonting i garderoben. Och den passade så bra där inne i datarummet. Rummet känns större och mer användbart. Det blev även lite annat som stora krukor till jätteblommorna i matrummet och en korg att ha rammel i under tv rums bordet.

Idag har jag varit till bollnäs en sväng med mamma. Vi var på dollar och karlssons. Sen hämtade vi Nathalie och Jennifer hos Malin. Imorgon blir det Bollnäs igen för att kolla synen och titta på nya bågar :) Det ser jag fram i mot.
Nu längtar jag efter min jonas som är det finaste jag har :) Du gör mig lycklig!


Midsommar

Redan midsommar? Helt otroligt. Man har inte hunnit med. Snart är det jul :P
Vi blir ialf i styggbo i helgen. Åker dit imorgon efter att jonas har klivit av jouren.
På söndag ska vi till valbo och ikea med claes och carro :)
Åhh vad jag vill ha sol och värme nu...orkar inte mer regn och rusk. Såå tråkigt om det blir regn i midsommar. Man vill ju vara ute och göra midsommarstång och grejer. Det är ju inte alls kul om det blir regn. Man får sitta på altanen inlindad i tusen filtar för att inte frysa ihjäl.

På tisdag ska jag på synundersökning och sen kolla ut nya glasögon :) Längtar som en tok. Har ju haft mina i snart fyra år nu så det ska bli jätte kul med ett par nya. Det är väl vad som händer till veckan förutom lite jobb.
Inte långt kvar till vår efterlängtade husbils semester. Ser verkligen fram i mot det. Se en massa av sverige som man aldrig sett och sen legoland i danmark är inte så litet har jag hört :) Så man har å göra.
Idag blir det lite jobb på eftermiddagen och sen tänker jag ha en lugn och skön midsommar!


Tacos

Lite bakis idag, men bara lite. Blev en sväng på bonden igår efter många om och men. Kunde inte riktigt bestämma mig men de slutade med att jag joinade josse och malin hemma hos josse. De va sköj.
Snart kommer josse och vi ska ta en promenad men först blir det frulle.

Claes och carro var här igår också. Fikade massa kakor och bullar som dom hade med sig. Längtar till eran bebis kommer ut :) Ska gosas mest hela tiden jöh! Inte långt kvar nu!
Ikväll blir det tacos med C & C också. Är så himla sugen på det!


Nu...frulle! Tjipp.


Baluppsättningar

Jaa, idag är det bal och jag har tre tjejer jag ska göra fina i håret. Ska bli jätte kul. Vi har kikat hur vi ska göra och det känns jätte bra. Man är alltid lite små pirrig på den här dagen. Det krävs mycket av en men det är otroligt kul :)
Kommer väl bild ikväll på hur dom blev :)

Jag har haft så himla svårt att sova inatt. Vet inte varför. Kanske för att man ligger och tänker på uppsättningarna och spänner sig lite. Men det är rätt mycket runt omkring nu också.
Som det ser ut nu så kikar solen fram lite och det känns ju bra. Regn och baluppsättningar går inte riktigt ihop. Så får hoppas att det håller i sig under dagen.

Jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på bron idag när jag kommer ut? Kanske en groda, lr en halv fågel? Lr kanske en stor fet råtta, lika som den som låg där i förrgår? Alltid lika spännande att se vad våran lilla jägare har att visa upp! Usch och fy, han får verkligen tag i allt.



Naglar

Sådär ja, nu har man fått fina naglar :) Är så nöjd!
Sitter och hoppas på att jonas får med sig steken hem hit så han kan titta på min dator. Den är så seg och hänger sig lite nu och då. Så får se om han dyker upp.



Husbils semester

Nu är semestern bokad och klar! Vi har hyrt husbil med Per, Anne-Marie och barnen. Legoland i danmark är vårat mål och det blir en masssa skoj på vägen dit och hem. Bland annat halmstad och tylösand som jag velat till hur länge som hellst! Ska bli riktigt mysigt och kul!

Nu ska jag göra mig klar för att åka på salongen å få fina naglar :)

RSS 2.0