Cykelköp?

Jag har bestämt mig för att satsa på en rejäl cykel. Så jag har mailat på en Crescent som jag hittade på blocket. Jätte fin. Jag cyklar ju faktist väldigt mycket på somrarna och en cykel har man ju i stort sett hela livet. Jag har ju en gammal skrutt nu som jag gillar men den är ju lite för hög för mina korta ben. Det blir ju så himla jobbigt att cykla på en cykel som är för hög. Så jag tycker nog att en rejäl cykel ändå är en investering. Hoppas hon svarar på mailet snart. Cykeln finns i västerås och då kan man kan ju passa på att hälsa på Bibbi.

Hustankar

Var tvungen att gå en liten promenix. Satt ju inne hela dagen igår så jag tänkte att idag måste jag ialf ut och få lite frisk luft. Gick och strosade här nere på gårdtjärn och tittade på hus. Längtar till man själv ska köpa hus. Jag skulle absolut kunna tänka mig att ha hus här på gårdtjärn. Trivs som fisken i vattnet här. Så centralt men ändå inte mitt i smeten. Lugnt och fridfullt här och jag gillar husen här omkring. Läget är nog ändå det viktigaste tycker jag. Huset kan man ju alltid göra någonting åt men man kan knappast flytta runt på huset ;) Och den dagen jag köper hus vill jag köpa ett hus som jag verkligen kan tänka mig att bo i resten av livet. Om man står å renoverar och gör om ett hus till sitt eget så vill man ju inte ha i baktanken att man kanske ska flytta. Men det får komma längre fram det. Just nu bor vi ju så himla bra ändå. Har ju ändå den där huskänslan litegrann med tanke på gården och läget. Katterna har de ju också så bra här med skogen å allt :)
Nu måste tvätten hängas för den gör det ju knappast av sig själv.

Måndag

Ligger i sängen och kikar tv och väntar på att jonas ska sluta jobba. Saknar ju han ju.
Idag har jag varit hemma precis hela dagen och inte gjort ett dugg vettigt. Men himla skönt de å :)
Legolas kommer och gör mig sällskap nu, gosemissen. Dom är ju för söta våra små missar!
Började ju tok snöa/regna för en stund sen så jag var och ropa in dom. 
Såå vad händer imorgon...inget planerat! Troligtvis sola ialf. Tycker inte om jonas kvälls veckor. Det har ialf varit en bra tv kväll ikväll, då har man lite att sysselsätta sig med. Först unga mödrar halv 7, halv 8 började sjukhuset igen, klockan 8 familjen annorlunda och klockan 9 spårlöst. Tycker den där familjen från älvdalen på familjen annorlunda är för härlig :)
Nu tog de stutt i skrivandet så de får vara bra så här. Sov gott!



Surpuppa

Ibland är jag verkligen en riktig surpuppa. Vet ialf vad det beror på men som jag inte tänker ta upp här. Inge roligt alls är det. Och det här pissvädret gör det ju inte bättre. Så fruktansvärt less på snö nu. Om ändå solen kunde skina idag, jag skulle behöva det.
Tur att jag har min Jonas som kan trösta mig när jag känner såhär.

Ett år med den bästa!

Japp, nu är det ca ett år sen jag och jonas träffades. Vet inte exakt på dagen men de ska vara nån dag nu. Det känns som vi har känt varandra i evigheter. Han är världens bästa, min jonas :) Jag älskar dig!

38 dagar kvar tills vi är i luften älskling!

Drömmar

Jo men visst, drömmer som aldrig förr nu. Jag brukar nästan aldrig drömma, nu gör jag det varje natt. Läskigt med drömmar.
Igår jobbade jag från 8-19, långpass. Men det gick rätt fort ändå tycker jag. Efter jobbet åkte jag och solade lite men de va inge skönt igår, var så kallt. Det ska ju vara svettigt å varmt när man solar ;)
Idag är det lite lugnare så Elisabeth får nog putsa till mitt hår lite. Känns lite långt på vissa ställen.

Nu har jag ideer för datarummet. Vi ska ju med Claes & Carro på nya ikea i uppsala i april :) Det blir sköj hörrni!
Så nu har jag hittat massa saker jag vill ha. Spara spara! Jajjemän. Hej svej.

Kalas

Märks att det är ljusare på mornarna nu. Jag vaknar så himla tidigt. Klockan är 7 nu och jag kan inte sova mer. Drygt.
Men visst är det skönt att komma upp i tid också.
Idag ska jag och josse åka ner till bollnäs. Blir dollar och rusta å sådär. Fynda lite smått å gott :)
Ikväll ska jag och älsklingen på kalas till Edvin som fyller 10 år.

Igår drog jag igång med solningen. Så himla skönt. Det är ju faktist inte alls långt kvar till Egypten nu. Så nu måste man ju faktist börja ladda på allvar :) En resväska måste inhandlas. Japp japp.

Dags att slänga upp ett inlägg..

Helgen har varit jätte rolig och uttröttande ;)
I fredags kom sara och hälsade på. Vi käkade tacos och tittade på let`s dance/ så ska det låta. Steken kom och joinade oss också. Blev rätt sent för vi letade kläder, packade och jag var tvungen att klippa jonas för han var lite långhårig :)

Halv 9 på lördagsmorgonen åkte vi till Viksjöfors för att möta upp de andra. Firmafest med salong toppen!
Anita hade hyrt en minibuss så vi hoppade in i den och åkte...ingen hade en minsta aning om var vi var på väg.
Åkte ialf mot falun sen borlänge och sin virrade vi runt där för att vi skulle tappa bort oss. Hamnade till sist på äventyrsbadet i Borlänge! Haha, alla var helt chockad. Känns ju inte alls som nånting anita skulle komma på.
Men så blev det och vi blev barn på nytt och åkte kanor och bubblade :)
Vidare mot ett hotell där vi skulle tillbringa natten. Vi kikade på SM finalen och Håkan och Elisabeth klädde om till edsby tröjor och guldhjälm. Dom såg ju för härliga ut! Haha. Synd på förlusten bara.
Vi bytte om till "finkläder" och gick för att äta god mat och dansa till Black Jack ;) Himla sköj! De andra lärde mig och jonas att dansa så resten av kvällen var vi helt såld på det. Buggkurs nästa!
Klockan 9 på söndagsmorgonen var det dags för frukost. Efter det bar det iväg till kupolen för lite shopping. Synd bara att man var luspank så det blev inget shoppande för min del. Dessutom var jag dötrött efter helgens bravader.
Men helt klart en super kul helg! Det tackar vi för.

Idag har Claes och Carro varit här. Klippte dom och färgade håret på carro! Och planerna i april låter super skoj :) det längtar vi till!
Det var det om det! :)



Fläskläpp!

Vaknade för ett tag sen och upptäckte världens fläskläpp! På grund av en finne!!!!!
Hur är det möjligt? Igår kväll var jag skit öm strax nedanför läppen på den vänstra sidan...och nu är det världens fläskläpp. Och finnen är bara en liiiiten littten prick. Måste sitta långt in åt hälvete och trycka upp hela vänstra sidan av läppen :P Kul att åka och jobba och se ut såhär! Hoppas den ger med sig snart nog. Usch och fy.

Röjning på balkongen

Onsdag igen då och imorgon är det jobb som gäller. Hoppas man är pigg och glad imorgon så det blir roligt att jobba :)
Har varit super härligt väder idag. Jag och jonas rensade balkongen från massa tomburkar och flaskor. Och så beställde vi en sån här matta att ha på balkongen. Blir lite myskänsla ist för ett gammalt slitet trägolv.
Längtar till man får plantera blommor och göra mysigt där.
Jonas fick en fälg till Imprezan idag. Han har beställt nya för dom andra lekte han ju sönder :P
Får hoppas dom andra tre kommer snart också. Längtar tills vi kan brumma runt i den :)
Det är liksom jag å jonas det. Det var ju då allting började, när vi åkte till piteå för att hämta den bilen :) Hihi!
Sen var vi fast i varandra, du och jag älskling!

Fredag kommer sara hit och hälsar på och lördag till söndag blir det galej med Salong Toppen. Man kan just undra vad det blir?

7 veckor kvar till egypten! Det går fort! Längtar..


Herreguuud

Sitter och tittar på Den rätte för Rosing. Måste bara uttala mig om det, tycker det är otroligt löjligt. Den där Hugo stör mig verkligen. Barnslig och jag sätter hur mycket som hellst på att han slagit vad med sina kompisar. Två nya killar var med ikväll och den sista verkade ju ändå seriös och mogen men Linda röstar ju ut dom. Den där niklas som åkte ut förra veckan verkade ju också lite mognare än resten men han röstade hon ut. Blev nästan förbannad. Hon babblar hela tiden om att hon vill ha trygghet i sitt liv. Lycka till med små killarna.. fast hon verkar ju inte vara på en mognare nivå själv så.
Hugo uttalade sig om den nya killen (den mognare). Han sa att han var så jäkla tråkig för han hade säkert två barn och bla bla. Herregud, är det inte det som är livet och tryggheten som linda söker?
Aja nu har jag engagerat mig tillräckligt i det här :P haha!

Jag saknar min joooooonas!

 




Irritationsdag!

Usch ja, vilken deppdag. Sov rätt länge imorse och det första jag gjorde när jag vaknade var och sydde en gardin till sovrummet. Jonas mamma ville ha tillbaka symaskinen idag så jag tänkte jag skulle hinna sy den innan vi åkte tillbaka med den. Började hur bra som hellst. Jag syr rätt mycket på känn när jag syr så då blir man överlycklig när det stämmer på första försöket :P haha. Sen sådär frammåt 12 började jag ju bli lite hungrig eftersom jag inte hunnit ätit frukost. Och när jag är hungrig ska man nog hellst hålla sig undan. Usch, då är jag verkligen inte rolig att ha å göra med. Så jag sydde, sydde fel, sprättade och kom på att jag inte alls sytt fel! Kul va! Gardinen blev i det stora hela faktist riktigt fin men lite sned :P men jag tror inte att det egentigen gör något. Efter det fortsatte dagen att gå skit. Katten var förjävla dryg och det mesta irriterade mig.
När jonas åkte och jobbade så åkte jag till Malin i Bollnäs. Vi käkade varma mackor, läste tidningar och käkade glass. Så det fick ju upp humöret lite :) Nu känns det bättre. Dessutom började det klarna upp på eftermiddagen och vädret har ju en stor betydelse för humöret. Tänkte ta en lång dusch nu och sen mysa framför datorn/tv:n.


Lössnan

Lite bilder från idag :)



   

Min helg

Fredagen var lugn. Jobbade på dagen och på kvällen var jag med Ninna. Vi åkte runt lite i hennes golf och käkade fruktsallad med glass. Smaskens.
Igår jobbade jag också. Färgade syrrans hår så nu är hon inte längre blondin. Blev skit bra måste jag säga!
Kikade på melodifestivalen och drack nån cidran. Avslutade kvällen på bonden. Lite halv seg idag. Inte direkt bakis men grymt trött. Var ialf uppe i tid imorse. Jag och jonas åkte till Ketil och åkte skoter ut på Lössnan. Där har jag tillbringat min dag i solen. Så härligt! Pimplade och grillade korv. En kanondag!
Nu sitter vi här i soffan med våra datorer ;) Ikväll kommer Claes och Carro och vi ska ha söndagsmys framför beck.




   

Skärpning Anna!

Japp, nu får det vara slut på latandet (Det har jag sagt typ 10 ggr i vinter). Men nu känns det som att det verkligen får vara nog med soffliggandet :P Dessutom får man lite mer energi nu när det går mot våren och allt känns roligare. Så nu jävlaranamma!
Kom hem vid halv 6 från jobbet och då åkte vi och handlade lite mat. Käkade ris, kassler och tsatziki. Kasslern måste ha varit riktigt salt för vi har druckit flera liter med vatten efteråt, både jag och jonas. Rebecka och Fredrik var hit och klippte håret och efter det tog jag och jonas en promenix. Hur skönt som hellst!
Nu sitter jag här i soffan (så var vi tillbaka där igen) men nu får jag ju faktist sitta här eftersom jag ialf tagit mig igenom en heel promenad ;) Heja!



Färgkväll

Kom precis hem från salongen. Vi har haft en färgkväll med en färgtekniker. Verkligen lärorikt och otroligt kul!
Man får liksom en spark i baken och inser hur jäkla roligt det här yrket är.
Nu ser man fram emot att använda dom nya färgerna ännu mer och sugen på att göra nått galet med sitt egna hår i färgväg. Jag är otroligt inspirerad och vill bara dyka ner bland alla färger!
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem med en kebabrulle som vi ska mumsa i oss. Magen skriker efter mat.

Shoppingrunda

Har varit på byn med mamma och shoppat loss! Hittade en vårjacka och ett par vår/sommar skor :) super nöjd!





Min hopplösa näsa

Det är ju så man blir galen! Täppt samtidigt som det rinner ur den och värst är det på den vänstra sidan. Man blir liksom förbannad av det. Speciellt när man varit till läkaren två ggr och en gång till bollnäs och det är ingenting! Men jag känner ju att nånting är fel, jag skulle ju knappast inbilla mig allt det här vareviga dag. Och sen hux flux så kan de försvinna nån dag och så kommer de tillbaka.
Själv tror jag att jag känner av damm, katterna lr alla hårvårdsprodukterna. Och sen hade jag ju nån körtel kvar på den vänstra sidan som alla har när man är liten och som ska försvinna av sig själv. Kanske därför den sidan är värre. Trängre. Jag och mina näsproblem :P

Var tog solen vägen?

Dagen började så bra. När jag klev upp imorse sken solen och man kände direkt hur det rusade till i kroppen. Man blir liksom så uppåt av att solen skiner :) Kände mig genast på städhumör och skrubbade köket så det blänker som aldrig förr! Men var tog solen vägen? Det var ju så himla härligt när solen sken och man hörde droppandet från taket! Är det inte vår så säg. Men riktigt än vill det inte bli vår tydligen för solen försvann, deppigt.

Igår blev det ialf myskväll hemma hos Claes & Carro. Ni är ju för goa :) Popcorn och massa annat smaskens framför beck. Och carros bebismage växer, blir så rund och fin!

Igår fick jag produkterna från Mary Kay. Handsettet joinar absolut mina favo produkter!
D:fi volym shampo! Kanon! Maria Nilas salt spray, kan inte leva utan den! D:fi spray som innehåller vax. Mums på den!



En till produkt som jag gillar är In-shower moisturiser från oriflame. Jag är så himla dålig på att använda body lotion så den här är kanon för mig. Duschar som vanligt och smörjer in sig med den här det sista man gör. Låter sitta två minuter och vips så är man mjuk som en babystjärt!


Sing a song!

Leona Lewis - Run..måste ju vara världens bästa låt! Man ryser! Den är så himla fin.

Bibbi 60 år

Igår var vi på lilla K och åt god mat med kaffe och tårta eferåt. Jag glömde såklart placeringskorten hemma så fick göra en extra tur hem till byn för att hämta dom :P Klantig som man är. Grattis till bibbi 60 år!
Klädesväg blev de de nya jeansleggingesen med en svart lång tubtop. Den svarta korta koftan som var på bilden i gårdagens inlägg hade jag över den svarta tubtoppen. Svarta klackskor med snörning.
Diskret sminkning. Cremevit ögonskugga med lite lätt skimmer. Mitt nya rosa rouge som jag verkligen gillar. Och lite läppbalsam på läpparna. Somrigt och fräscht.
I håret blev det en liten fläta.

Söndag idag = myskväll framför beck!






Lilla K

Nyheter på HM så jag sitter och kikar lite. Hittat nått linne men inget som jag direkt MÅSTE ha.
Var hos eve på dildoparty igår, hehe. Gött fika fick man också! Hoppas du gillade presenten :)
Ikväll är det middag på Lilla K som gäller. Jag har fått uppdraget att göra bordsplaceringsskyltarna :) Hoppas bibbi gillar dom. Sitter och funderar på vad jag ska ha för kläder, lutar åt dom nya jeansleggingsen. Men vi får se!

Händer lite framöver. Nästa helg har jag inget planerat men helgen efter de ska vi iväg med jobbet. Hemlig resa. Ingen aning om vad det blir än så länge! Helgen efter det, den 28 funderar jag på om jag kanske ska åka upp till rebecka och umgås med henne. Då har man ju hunnit fått lön också så det skulle passa bra. Den 3 blir de ju vaccinering igen. Och då är det bara en månad kvar till Egypten! Ofattbart! Wooohoo.

Den hallonröda tröjan jag har på mig på kortet fick jag av eve! Tack vännen. Gillar den verkligen :)


Då var det helg igen..

Veckorna bara springer iväg. Ska snart till salongen och göra ett sista ryck innan jag får helg. Liite jobbigt att kliva upp när älsklingen får ligga kvar och sova.
Igår hade Nathalie praktik med mig. Hade en lucka så hon hann även få sitt hår färgat. Elisabeth slängde i lite i min botten också. Alltid lika skönt att få bort utväxten.
Ikväll ska jag till eve och imorgon blir det middag på Lilla K. Bibbi bjuder oss alla för hon fyller år.
Måste rusa..

Städa städa..

Var grymt skönt att sova imorse, vaknade vid 10. När jag och jonas satt och åt frukost kom det ett rådjur och gick utanför fönstret. Frääänt :)
Jag och Josse brassade ner till Bollnäs för Josse skulle på skolan och hämta en bok. Var en sväng på jysk och en snabbis inne i stan. När jag kom hem tog jag en dusch och nu har jag plockat på övervåningen. Nu är det nedervåningen kvar. Så ska ta tag i disken och de nu så är man helt fri ikväll :)
Ska klippa patrik senare också. Yes box.


Badhuset

Sitter här och saknar min jonas. Han jobbar, slutar vid 12. Han är mitt allt :)
Skulle ju följa med Lova på simskolan idag men malin ringde när vi precis var på väg. Hennes tåg hade gått sönder så hon skulle inte hinna komma hem. Så det blev ingen simskola. Ist åkte jag, Lova, Jennifer, Edvin och Tea på badhuset i byn och tjoade. Det var sköj :)
Skjutsade sedan Lova till Alfta där malin kom och mötte upp mig. Åkte hem och hamnade i soffan.

Jag kräks på katterna nu. Ialf den minsta. Överskottsenergi så det finns inte. Vill ha vååår så de vill vara ute! Man blir ju galen. Imorgon är det Onsdag och jag ska nog ta en städdag. Pygla på lite här hemma. Meeen, man ska inte säga för mycket. Kan ju tänka och känna helt annat imorgon :P

Börjar längta otroligt mycket till Egypten nu. Har inte tänkt så mycket på det förrän nu. Jag har ju aldrig varit på nån sol och bad semester så det blir riktigt härligt. Veckorna går ju fort som sjutton så man ska nog kunna hålla ut dom här 9 veckorna som är kvar. Men den här tiden känns verkligen tragglande. Man liksom går å vankar i samma. Men nu är det ialf mars. Härligt! Hoppas den här månaden bara flyger iväg. Snart ska jag nog börja med solandet. Härligt att bli lite brun och känna sig lite fräschare. Sen Egypten och när man kommer hem därifrån är det sommar här hemma så då är det bara att fortsätta bygga på brännan :)

Nej nu får det räcka. Har skrivit av mig lite av mina tankar och funderingar så nu blir det sussa i sängen. Bjuder på ett foto i min nya korta frilla! Natti!


Vaccination

Kom hem från hälsocentralen för en stund sen. Jag och jonas har fått spruta mot polio och hepatit A+B.
Ska tillbaka den 3 april och få en till mot hepatit A+B. Drygt! Men så är det. Man vill ju inte bli sjuk.
Idag är det precis 9 veckor kvar tills vi åker.
Men det blev en dyr vaccination. På vägen hem från hälsocentralen var det poliskontroll vid Söderlunds.
Nykterhetskontroll och körkortskontroll. Synd bara att Jonas inte hade bälte på sig! 1500 spänn åt skogen! :P
Själv lyckades jag precis få på mig bälte innan vi kom fram. En jävla tur för jag har då inte råd med nån böter!
Himla onödig utgift men så är det.

Senare på eftermiddagen ska jag skjutsa Lova till Bollnäs. Det är väl det som händer idag. Hejs.



Söderhamn

Ny vecka! Vaknade nyss, skit pigg. Klockan är inte ens 8..men skönt att komma upp i tid också.
Idag har jag inget planerat. Usch vilket dötrist väder det är idag. Grått grått grått!
Blir väl till att slöa framför den här dumburken.

Igår var vi ialf till Söderhamn på dollar och ÖB och sådär. Har inte vart på det nya dollar där så det var kul att se.
Köpte tvättmedel på öb och burkar till tvättdlet. Gillar när saker och ting har sin plats. Ordning å reda ska det vara :)
En sån där sugproppshylla till duschen blev det också.
När vi kom hem käkade vi tacos och sen kom marina för att klippa sig.
Kikade på Beck och sen blev det sängen.

Imorgon ska jag å älsklingen till hälsocentralen å få spruta! Liite skraj är man ju, var ju evigheter sen man fick en spruta. Men skönt att ha vaccineringen klar så slipper man tänka på den sen :) Jonas får väl hålla mig i handen om det är så, haha!

RSS 2.0