Resultat

Här kommer en bild på hyllan. Det färdiga resultatet :) Vad tycks?
Lite annat mot för innan då den var grisrosa!


Förlovnings presenter

Idag har jag jobbat. Har gått bra men har ju varit så tråkigt väder. När jag kom hem grundade jag hyllan. Så nu är den ialf vit :) Ska måla med täckfärgen imorgon.
Här kommer bilder på blommorna, kakfatet och tårtfatet som jag och jonas fick i förlovnings present. Jätte fina :) Vi är så nöjda och glada! Lägger även upp en bild på jeansen jag inhandlade i måndags och väskan fick jag hem idag! Såå snygg och blev possitivt överraskad när jag fick se den i verkligheten :)
Längtar till på måndag! Då ska jag få fina naglar av Lisa :) Hur kul som hellst!
Ska man göra ett ryck i det över stökiga köket, uuusch! Kom igen nu Anna!






Fyndat hylla

Var hem till siv och allan idag och hjälpte patrik och josse att städa garaget. Fyndade en hylla som jag precis slipat. Jätte fin som jag ska måla vit. Just nu är den rosa. Det gäller att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle :)
Imorgon ska jag spackla lite hål och sen köpa färg. Den kommer bli super fin.
Kommer bild imorgon för den som är nyfiken. Nu måste jag få något i magen för den skriker efter mat. Hejs!

Löning

Jag har blivit lite förkyld efter helgens skojigheter. Inge vidare.
Idag ska jag och Josse åka till Bollnäs. Jag ska in på Såfin till Eve och hon ska få hjälpa mig hitta nå bra byxor.
Sen ska vi vidare på dollar och på mobackes.
Löning idag ju men jag har inte fått den än. Vad arg jag blir, jag som måste ha den nu!
Den kommer väl under dagen hoppas jag men för säkerhets skull så lånar jag lite av jonas så jag inte står där nere utan pengar. Ska titta på lite nödvändigheter på dollar och så blommor på mobackes. Det är ju så himla mysigt på mobackes.
Blev ingen grillning med claes och carro igår. Claes var på skogsbrand. Men mamma och pappa kom hit så vi grillade med dom ist. Sen träffade vi på Vickan och andreas vid pelles och dom var så nyfikna på hur vi bor så dom kom och hälsade på oss :) Fick se deras fina barnvagn också! Kanon fin!
Nu ska jag göra mig klar och sedan hämta upp josse. Hej svej!


Orsa Björnpark

Igår följde vi med Claes & Carro till björnparken i orsa. Kanon mysigt å gå där och titta :) Vi såg björnarna, tigrarna, vargarna, lodjur och isbjörnarna. Såg även björnungar...så himla söta! På vägen hem åkte vi upp till vindkraftverken som är där imellan någonstans. Jäklar vad stora dom är! När vi kom hem frågade emma om jag ville följa med henne på hela huset..lr halva huset var det väl. Så jag gjorde det, jag har ju aldrig varit där! Vi hade skit kul! Träffade emelie pehrers där som jag inte träffat på jätte länge. Så vi tjoade, shottade och dansade röven av oss. Sketa kul :)
Lite halv seg idag men inte på värsta viset. Ska snart följa med brorsan och Tea på katt utställning i bollnäs och ikväll blir det grillning med Claes & Carro. Mumsigt!












Tankar & Funderingar

Ibland har man verkligen dagar som är usch. Idag är en sån dag. Man har inte direkt nån lust med nånting fast samtidigt är det så mycket jag vill göra hela tiden! Jag har verkligen funderat på om jag ska skaffa mig en hund. En liten mysig lurvig sak som man kan ta hand om och ta långa promenader med. Men sen ibland känns inte de heller rätt. Jag vet ju egentligen inte om jag vill ha en hund? Det är väl mest ett intresse jag är ute efter kanske? Ha någonting att pygla med om dagarna. Ibland känner jag verkligen att jag skulle vilja gå en kurs lr nånting...lära mig något nytt men allting kostar ju faktist pengar och dom pengarna finns inte. Och ett hus är ju verkligen drömmen. Det är ju det bästa jag vet, pygla på. Jag handlar ju faktist mer saker till lägenheten än vad jag gör till mig själv, som kläder och sånt. Att ha ett hem som är trivsamt är ju jätte viktigt. Grejar ju på i lägenheten här så man tycker ju att man lika gärna kan ha ett hus. Då fixar man ju å donar i sitt eget hus. Även fast vi bor här nu och grejar på i VÅR lägenhet så är det ju inte i vårat hus. Man vet ju att man ska flytta härifrån för såklart att man vill ha ett hus. Så det blir ju inte på samma sätt. Men trivs otroligt bra här i lägenheten så ska det vara ett hus så ska det vara det rätta. För så bra som vi har det här kan man nästan inte få.

Nu ska jag klippa lite hår ialf..hej svej!

Resan

Här kommer lite fler bilder från Egypten :)

Vårat Hotell Hilton Long Beach



Jonas i nya delen av Hurghada



Gamla delen av Hurghada



Marinan



Vid poolen

 

Vid havet

     


Kommer kanske mer sen när jag har mer tid :)

Projekt Badrum

Idag har vi målat taket i badrummet och herre min gud vilken skillnad! Att så lite kan göra så mycket. Blir kanon :) Imorgon ska det målas en gång till. Ska måla elementet och runt fönstret och dörren också. Beställde en ny badrumslampa också eftersom den gamla var trasig. Beställde även strömbrytare i rostfritt stål. Nu gillar jag ju till och med tapeten, den är ju lite cool. Så med riktigt vitt tak och de så blir de ju super.

Idag var jag till tandläkaren. Inga hål men tandsten som vanligt. Nu ska jag bli duktig med tandtråden.
Tycker nästan de är lite skönt när dom skrapar och har sig. Även fast de liksom gör lite ont så är det liksom skönt, haha.

Imorgon är det tisdag. Josse, Siv och mormor skulle komma imorgon kväll. Hade visst en present eftersom vi förlovat oss :) Fick ett jätte fint kakfat igår av mamma, pappa, malin och resten :P Sånt där trevånings i vitt porslin. Jätte fint!

Nu ska jag nog gå till min älskling i soffan. Ta en kvällsmacka kanske :) Hej svej!

Tillbaka på svensk mark

Jaa, nu har den här veckan gått också. Veckan som man längtat så mycket efter :)
Vi har haft det jätte mysigt. Lite synd på vädret, hade viljat haft lite mera sol. Molnigt fyra dagar och till och med lite regn en dag. Det regnar typ 1 till 2 ggr per år där och tro på fan att man lyckas vara där den dagen :)
Men vi har badat, solat och snorklat. Var ut till Hurghadas "paradis ö" en dag (såklart den dagen det regnade). Det var verkligen jätte fint där! Lägger in en bild som jag knäppt därifrån.
Och den andra bilden talar för sig själv :) Jag älskar min jonas!





Nu drar vi!

Har varit en trevlig långhelg. Sista april hade vi planerat grillning här hemma. Slutade med att hela Edsbyn var här typ och de va världens drag :) Super kul ialf. Senare gick vi till Sven för att jag tyckte lite synd om grannarna. Haha. Så vi fortsatte hemma hos sven och vid 3 var jag å jonas hemma. 1 Maj var man lagomt död och en hel massa städning hade man framför sig. Guuud så mycket flaskor. På kvällen åkte vi till grängsbo för att titta på fina fyrverkerier. Lördagen åkte jag och Jonas på Rättviksmarknaden. Mysigt att bara gå och titta i solen. Härligt väder har de ju varit hela helgen. Vi köpte en vetekudde som jag tjatat om ett bra tag. Är ju kanon när man har mensverk. Jonas köpte solbrillor och så köpte vi ju såklart godisremmar :) Det måste man ju bara ha!

Nu drar vi! Jag är såå nervig! Ska bli så himla kul :) Vi har packat nästan allt. Kamerorna ligger på laddning och vi har packat ner apoteket! haha! Diarre tabletter hit och förstoppnings grejs dit!
Jonas är och jobbar och jag börjar jobba klockan 2. Han ska fixa det sista på apoteket när han slutar, som alvedon å så. Jag jobbar till 7 och 00.00 åker vi härifrån. Klockan 07:05 flyger vi imorgon bitti.
Tycker själv att vi har plenerat det här riktigt bra med tanke på det fina vädret som var i helgen och idag spöregnar det :P
Jag har väl inte så mycket mer att säga förutom att ni ska ha det så bra här hemma. Lär ju ha en hel massa mer att skriva om när vi kommer hem :) Nu drar vi till solen, sanden, havet och bara njuter! Kram på er!


RSS 2.0