Sista kvällen

Nu ligger jag här, sista kvällen i lägenheten. Min underbara lägenhet! Känns lite sådär halvtragist. Men jag vet att det kommer bli så mycket bättre så de är väl inget att lipa för :)
Det är liksom dags att vända blad nu, gå från lägenhetsliv till villaliv. Dags att ta ett av dom stora stegen här i livet!
Ikväll var vi till huset med säljarna för att läsa av vattenmätaren tror jag det var. Var kul att se det tomt, ideérna poppar liksom upp på ett annat sätt då. Man ser andra möjligheter än när det står en massa saker där.
Vi fick även nycklarna, så nu är det verkligen vårat :) Imorgon är dagen med stort D!

Skickade ett sms till jonas tidigare och frågade om han var säker på att han låste huset. Tillbaka fick jag: "Ha Ha japp de är jag säker på. Frågan är vad nån skulle sno där inne nu :P"
Haha det är ju för tusan tomt! De va kul tyckte ja :P

Trodde att jag skulle ha svårt att somna ikväll men som de känns nu så blir det nog inga problem. Känner mig faktist väldigt trött. Är nog p.g.a att jag hade så svårt å sova igår kväll. Tänker för mycket just nu :)

Hejdå säger jag för ikväll från min älskade lägenhet på gårdtjärn!
Imorgon säger jag välkommen till lillgatan 3!





Vi i villa

Tänk vad kul det är att läsa Vi i villa nu mera :)


Irritation

Går och plockar lite här hemma och har en irritation inom mig som bara vill ut. Ibland fattar jag inte hur människor tänker. Om ingenting man gör är bra, vad är då meningen med livet? Det är fel att vilja skaffa hund, det är fel att renovera för en massa pengar, det är fel att skaffa barn när man är ung, det är fel att ta studielån för att plugga o.s.v...
Kan nån då tala om för mig vad sjutton meningen med livet är? Är det inte bättre att göra någonting utav livet och göra någonting man är stolt över själv än att sitta i ett hörn i soffan och inte göra ett skit. Är det inte bättre att jobba och tjäna sina pengar för att tex renovera och göra ett fint kök som man själv sen är jätte nöjd med och glad över att man lagt pengarna på! Lr tex. köpa en hund som man kan lägga ner en massa energi på (om man har den tiden och lusten) som sedan blir en vän för livet. Lr ta ett lån för att plugga till någonting som man i framtiden kan jobba med och försörja sin familj med, som man i sin tur är lycklig över att man skapat!
Blir irriterad på "äldre" som har sina fördomar om oss "ungdomar". Varför kan inte var och en sköta sitt och sen kunna glädjas åt andra. Vad sjutton ska man göra då? Hänger man på krogen varje helg så är ju inte det heller bra! Vad i hela friden ska man göra av all tid om allting är fel att göra?
Nää, jag fortsätter nog med att följa mitt hjärta. Jag tar åt mig av vad andra tycker och tänker måste jag erkänna men jag gör fortfarande det jag vill med mitt liv.

Oj så djupt det blev men det är bra med terapiblogg :) Nu kan jag fortsätta plocka.

4 dagar..

Vilket jäkla väder! Det pissar ner heeela tiden..
Bara smått smått men som man blir dyngsur av! Längtar efter snö! Blir mycket ljusare och man blir 10 ggr piggare.

Men nu gott folk är det bara 4 dagar kvar tills vi får nycklarna! Vi ska träffas allihopa (säljare, köpare, bankman och mäklare) på banken på förmiddagen på fredag. Sen måste jag till alfta för att jobba mellan 13.00 och 16.00. Direkt när jag slutat går första flyttlasset :) Känns jätte spännande och otroligt kul! Att köpa hus är verkligen nått stort. Verkligen ett stort steg i livet!

Igår känns det som att vi fick massor gjort. Vi packade en hel massa grejer. Köket är nästan tomt förutom nån tallrik å nån kastrull. Man måste ju äta på nått dom sista dagarna här. :)
Vi tvättade täcken och mattor. Man vill ju ha rena grejer när man kommer till huset. Då har man ingen lust att ställa sig och tvätta det första man gör. Och inte vill man ju lägga dit skitiga grejer.
Putsade fönstrerna i köket också. Skönt att ha det klart.

Nu ska jag ta och hänga tvätt! Hejsvej.


Mera naglar

Idag var det ewes tur att få fina naglar :)


Hårmode

Igår var jag på visning till Borlänge och jag tänkte informera lite om vad som gäller nu inom hår.
Väldigt korta nackar, tajta nackar med mycket lugg, långa luggar. "Fortfarande" kan jag känna. Tycker det varit pager och korta nackar väldigt länge. Men det är väl mer dom här sneddade pagerna som varit kanske. Mycket korta nackar alltså och väldigt mycket assymetri..heter det så? Haha. När en sida är kortade än den andra ialf! :)

Inom färg så är det tydligen mycket detaljer. Alltså, mycket breda slingor och sånt som syns! Röda nyanser, ton i ton! Skit snyggt tycker jag! Sen mycket kaffe lattè färger tyckte jag att der var. Kände även att när man tittade runt omkring sig på alla frisörer som var där på visningen så är nog 80 % svart håriga.
Ska man ha en riktigt trendig baluppsättning nu så är det mycket våfflat hår och "rufsigt" hår. Fick även se läckra uppsättningar med garn som detaljer :) Låt fantasin flöda är väl en sammanfattning av hårmodet 09-10!






Snö

Vilken chock jag fick när jag tittade ut genom fönstret! Alldeles vitt överallt :) Men mysigt! Längtar till advent och jul.
Ska strax äta lite frukost för sen ska jag gå till salongen och få min botten färgad. Sen är jag ledig fram till klockan 4 för då ska vi åka till borlänge på visning. Ska bli kul :) Se lite nya kommande trender och lite nya tekniker. På hösten behöver man alltid en liten spark i baken och lite ny motivation.

11 dagar kvar tills vi får vårat hus! Ska bli såååå kul :) Börjar bli riktigt tomt i lägenheten. Inga hyllor lr "prydnadssaker" finns kvar och gardinstänger är påväg ner.

Ångest på hög nivå

Uuuh idag är det ångest!
Rebecka ringde igår (skyller allt på rebecka haha) och ville ha med mig å dricka vin!
Så nu sitter jag här och har ågren :) Varför är det alltid så? Varför får man ångest till tusen? Jag hatar ju bakfylla och allt som har med det att göra! Så idag har jag trotsat mig själv. Klev upp vid 9 och bestämde mig för att jag tänker inte förstöra den här dagen! Älskar ju söndagar...men inte sånna här gånger! Så jag tänker inte förstöra den här heller. Nog för att jag egentligen skulle behöva sova lite mer för det blev ju till och med efterfest igår. Har inte vart på en efterfest på jag vet inte hur länge. Var väl hemma vid 4....uuuuh mår illa bara jag skriver det!
Känner mig fortfarande lite halvflummig men det kan ju vara tröttheten också..haha!
Men det är ju ingen annan som hällt i mig vinet precis, finns inget att skylla på förutom mig själv!

Idag ska ialf jag och älsklingen åka till bollnäs för att hämta en diskmaskin som vi ska köpa!
Underbart! En egen diskmaskin till vårat egna hus! Tuuuur att man har världens bästa jonas som finns där i alla lägen...till och med när ågren kommer på besök :)
Nu ska jag flänga runt lite här hemma och laga mig en god frukost! Njuta av en underbar söndag (som kunde vart bättre haha).
Tror faktist det är därför jag får ångest. Ångest över att jag "sumpat" en dag av mitt liv. Och då syftar jag inte på själva kvällen för den är ju alltid super skoj men dagen efter...det är ju där det sitter!
Nu har jag ialf skrivit av mig lite i min terapi blogg! Haha. Ha en bra dag för det tänker jag, trots omständigheterna!

Beautiful nails

Idag har lillasyster Nathalie fått fina naglar :)


Tea time!

Jag och gizmo sitter här i soffan och myser. Dricker kvällens kopp med te. Äpple & kanel är en av favoriterna!
Ikväll slutar jonas 11 :) Mycket möjligt att man kan hålla sig vaken till dess. Så får man träffa honom! Kramas lite är ju aldrig fel :)


Fridfullt i skogen

Började dagen med att följa med jonas och hans pappa till deras stuga för att dra upp båten. Så tyst och fridfullt! Att man inte är ute i skogen oftare. När vi kom på byn igen följde vi med hem till jonas pappa där vi blev bjuden på mat.
På eftermiddagen har jag fördrivit tiden hos mamma å pappa. Pappa bytte till vinterdäck på våran bil eftersom jonas jobbar och jag hemskt gärna ville ha bilen till jobbet imorgon. (törs inte köra med sommardäck så tidigt på morgonen nu)
Sen klippte jag pappsen och efter det bar jag iväg hemmåt för att dusha och kika lite på arga snickaren.
Nu ligger jag i sängen och surfar runt lite. Ska snart stänga ner och försöka sova.
Imorgon väntar jobb i alfta, ska bli kul att komma dit. Vi hittar alltid på nå tok där :)

Nu är det inte alls långt kvar tills det är dags att flytta. Huset känns helt perfekt för oss! Det kommer bli så bra! Trivs redan ;)

Idag har jag beställt lite material till naglar. Har ju några som står på kö så det blir kul! :)

Höstmys

Idag har jag varit ledig. Mamma och jag har varit på byn och kikat. Köpte present till jennifer och så köpte jag höstblommor som jag planterat. Hade blomstercheckar så behövde inte alls betala mycket.
Igår sopade jag bron här och krattade gången så nu blev det fint. Mitt höst arangemang får stå här på bron tills jag kan ställa det på min alldeles egna bro :)
Mysigt med en liten lykta också som jag ska provtända ikväll!
Myspysigt med höst!


Underbar helg

Har haft en helt underbar helg med min älskling. Vi har verkligen umgåtts och bara myst.
I fredags efter jobbet köpte vi hem pizza och kebab. Packade lite inför flytten och bara rådde om varandra.
I lördags var vi hem till Claes, Carro och lilla Tino. Han är så himla fin och vad liiiiten dom är! Tänk att det är den där söta saken som legat i carros mage och knuffat och buffat :) Fick hålla och gosa med det lilla underverket.
När vi kom hem somnade både jag och jonas i soffan. När vi vaknde lagade vi mat. Kött och pommes frittes med sallad och pepparsås, mums.
Sen klädde vi oss ordentligt och tog en promenad. Gick förbi vårat hus.
Sen hem och myste ner oss med en varsinn kopp te i soffan. Idag har vi varit till bollnäs. Köpte flyttlådor och kikade på diskmaskin på elgiganten. Vi måste skaffa oss en eftersom det inte finns någon i huset. Och när man en gång haft diskmaskin så är det väääldigt svårt att vara utan. LAT tror jag det kallas :P
Efter bollnäs var det mat hos jonas mamma och vi har nyss tittat på Vi hade ialf tur med vädret igen. Inte alls lika bra som första.

Haft en super mysig helg med världens bästa jonas. Han är mitt allt!

 


Valbo

I torsdags var jag i valbo med salong toppen. Vi var på ikea och så käkade vi god mat och så blev det lite shopping.
Hittade äntligen en vinterjacka! Skit snygg om jag får säga själv ;) haha!
Och dessutom varm! Otroligt nöjd!
På ikea blev det en lång gardinstång till huset, två ljuslyktor och ett nytt tyg till sänggaveln.

Har glömt lite att vi faktist ska flytta snart. Claes & Carro fick ju barn mitt i allt så nu har man vart så upp i varv för de :) Nu är dom ialf hemma och mår bra! Till veckan ska vi få se det lilla underverket :) Ska bli såå kul att träffa er alla tre!

Flytten är flyttad till 1 november. En hel månad tidigare än beräknat. Inte dåligt inte :)
Idag ska vi försöka packa lite.


Det blev en pojke..

Tino har kommit till världen!
Stort grattis till er Claes & Carro! Tänker på er och längtar efter er! :)

Gävle

Käkade nyss lunch och nu blev jag tvär trött! Skulle kunna somna. Men blir så virrig om jag sover middag.
Tänkte följa med ninna till bollnäs idag men kom på att jag ska på kalas. Så det blir inge bollnäs för min del.
På torsdag ska jag till gävle med salong toppen. Ska på visning och så blir det ikea m.m. Det blir kul. Kan man småhandla lite till huset :) Ska köpa ett tyg till sänggaveln ialf.


Tidigare flytt

Igår var vi och hälsade på i vårat hus. Var kul å se det igen...man glömmer ju lätt alla detaljer :)
1 december tar patrik och ninna över våran lägenhet vilket innebär att vi flyttar lite tidigare.
I går stökade jag runt i en av skrubbarna här och så har jag börjat putsat några fönster. Skönt att få lite gjort.
Ska försöka putsa klart dom sista fönstrerna idag.


Naglar

För den som inte redan vet så har jag varit på en intensivkurs i naglar.
I torsdags gjorde jag naglar på Ninna :)




Väntar..

Är så nyfiken på vad som finns i carros mage! :) Idag är det beräknade datumet och jag väntar med spänning! Dags att komma ut nu tycker ja :)


Snart snart snart..

Sköönt att jonas kvällsvecka snart är slut. Jag förstår inte riktigt, varför blir jag så lat när jonas jobbar kvällar? Borde ju vara tvärtom. Borde ju få massor gjort när jag är ensam hemma hela kvällarna. Men icke. På nått känns det roligare att gå å pygla på här hemma när jonas också finns här. Konstigt det där.
Idag har jag jobbat hela dagen. Imorgon blir det också jobb. Lördag ska vi hem till elisabeth med salong toppen. Ska bli riktigt skoj! Äta plankstek och dricka likör 43 :)




RSS 2.0