Tv mys

Jag är så dålig på att uppdatera bloggen nu mera. Det är lite mycket just nu så jag hinner inte riktigt. Ska skärpa mig! Och jag lovar att lägga upp bilder på salongen och sovrummet så fort jag hittar laddaren till batteriet! Ska leta ordentligt :) Dom ligger ju någonstans!
Idag var jag hemma vid kvart i 5. Riktigt skönt att komma hem rätt tidigt, har ju blivit så sena kvällar.
Lagade lite mat och diskade. Hann nästan klart för sen kom Ella på besök! Kikade på familjen annorlunda. Älskar ju familjen från älvdalen! Dom är ju för härliga :)
Trevligt med sällskap! Och nu när jonas jobbar kvällar så är det roligt att slippa sitta ensam.
Låg och försökte hinna med å se en spark på ellas mage men det gick inge bra :P Den är ju så snabb den lilla rackarn!
Ska snart hänga en maskin med handdukar, tänkte försöka hinna slänga i en till. Å så ska jag nog ta en lång varm dusch innan jag hoppar i säng! Fredag ska vi ut på med salong toppen, ingen aning om vad det blir :) Ska bli spännande! På lördag åker vi till Västerås. Ska bli så mysigt :)

Promenad

Tänk att det redan är helg. Veckorna går sjukt fort. Ska snart åka till salongen. Jobbar nog till ca 6 idag. Jobbar även imorgon. Nog är jag lite trött allt, men det är ju super kul att man har å göra!
Igår jobbade jag till 7, efter jag kommit hem och ätit lite så frågade ella om jag ville följa med på en promenad.
Riktigt skönt att komma ut och få prata och umgås lite :) Det är ju så lämpligt när vi bor så nära varandra! Hennes bebiskula är så söt så! Undrar vad det är som bor där inne?

Jag är så himla trött på snön nu! Jag och jonas har funderat på å hitta på något så vi vill åka till västerås! Väntar på att bibbi ska svara på mitt mail och säga när vi får komma :) Så svara nu bibbi!
Nu måste jag göra mig klar. Ha en bra dag!


Mary kay - såå nöjd!

Förra tisdagen var jag på mary kay party hos systeryster. Åkte dit med förhoppningen om att kanske hitta något som kunde hjälpa mot mina finnar. Har ju börjat fått så mycket sånt skit. Så pass mycket att jag liksom blivit ärrig om kinderna. Då är det verkligen inte roligt! Så jag sa det: Det får kosta hur mycket det vill, bara det hjälper!
Köpte ett kit speciellt för acne och jag är MYCKET bättre i hyn på bara en vecka! Jag är helt såld! Kostar gör det men det är värt varända krona. Man får ju faktist personlig rådgivning och bara det är värt hur mycket som hellst. Förstår om man går i skolan tex och inte har dom pengarna. Men har man ett riktigt jobb och har pengarna så UNNA er riktig hudvård! Det är så mycket roligare att kolla sig i spegeln nu ;) Och det är så enkelt när man väl kommit igång. Foundationen (?) är också helt gudomlig.
Har aldrig varit så mjuk och fräch i hyn som nu. En helt annan lyster! Det är ialf vad jag tycker :)
SUPER DUPER NÖJD! :)
Jag ska också ha ett mary kay party i mars, har nån plats över. Har ni aldrig provat och känner att ni skulle vilja så säg till!

En ikea dag

Ligger i sängen med datorn. Har haft en bra dag på IKEA med min älskling och svärmor.
Hitta en massa fint till salongen :) Det blev:
Speglar
Hyllkonsoller
Tidskriftsamlare
Tvättkorg
Små lådor
Skena med diskställ & krokar
Lampa
Ram till prislistan

Till hemmet blev det ett paket värmeljus och nya kuddar. Så nu hoppas jag på att sova bättre. Var ju typ inget kvar av dom gamla :P

Ikväll har jag färgat håret på mig själv och så har vi kikat på melodifestivalen. Jonas & Marcus sitter och kikar på nån film i tv rummet. Jag ligger i sovrummet för mig själv. Trivs ju så bra i vårat nya sovrum ;) Garderoben är uppe och kläderna inhängda! Riktigt nice med en stor och härlig garderob :) Nästan så man måste handla mer kläder för att fylla ut den, hehe. I salongen går det också frammåt, sakta men säkert får jag väl lov att säga. Tar liiite för lång tid tycker jag. Har lite panik eftersom jag har kunder från och med tisdag. Men men, får väl ta och krypa in i ett hörn och jobba ändå. Men bra blir det kan jag lova, fonden är uppe och den är ju så snygg :)


RSS 2.0