Gävle

Tog bussen kvart i 8 från byn, var i gävle klockan 10. Sara mötte upp mig på stationen och vi traskade in på stan. Var super längesen jag tog en shoppingrunda i gävle nu så det var kul :) Köpte ett par ljusblå jeansleggings på Vila. Tyckte det var härlig färg på dom. Hittade en svart lite längre tröja i stor T shirt modell på Gina Tricot som jag tyckte passade bra till de ljusblå brallorna. Hittade den perfekta rosa rougen som jag var ute efter. Hade 150 kr rabattcheck på HM så där köpte jag den randiga tröjan, diademet och rouget. Örhängena köpte jag på Lindex.

Blev en kanondag! Kul att få umgås med Sara och känner mig nöjd med mina köp. Det blev tacos till lunch och en massa pratande :) Måste göras om snaaart!



work work

Ska snart åka och jobba. Hoppas dagen går fort. Syrran kommer nu på morgonen, det blir kul.
Imorgon åker jag till Gävle för att umgås med Sara. Vi ska shoppa, äta gott och bara mysa :) Längtar!
Känner att jag verkligen behöver det nu. Trött och less (vinterdeppig) nu så det passar alldeles utmärkt. Sen händer det lite grejer framöver så då hoppas jag att våren kommer med stormsteg.

Igår klippte jag av mig håret på den "långa" sidan. Så nu är det kort överallt utom luggen ungefär. Har aldrig haft såhär kort hår men det känns skit bra :) Lite färg i botten på det här så blir det super.

Nu kurrar magen för fullt så jag måste ta och käka lite frulle innan jag åker. Tack & hej.

Min min min

Jag älskar min Jonas :)






Min dag

Vaknade vid halv 10 imorse. Tog en dusch. Pelle kom och klippte sig vid halv 11. Efter det gick jag på ica och skickade tillbaka HM paketet med bikiniöverdelarna som inte var bra. Gick hem till mamma och pappa. Följde med mamma och Nathalie till Siv och josse. Patrik och Ninna var också där. Fikade. Åkte hem till mamma och pappa igen. Käkade korvstroganoff med ris. Spelade lite Sims på Nathalies dator. Pappa skjutsade hem mig. Satt vid datorn ett tag. Jonas kom hem. Vi åkte till jonas brorsa och busade med Emil och fikade. Åkte direkt därifrån till brorsan för att vara barnvakt. Pappa och han skulle ut och leka med skotrarna. När broder kom hem åkte vi på ica för att köpa nyponsoppa och hämta ut tvillingkortet till tv:n i sovrummet. Käkade nyponsoppa med grädde och mackor och nu sitter jag här. Det var min dag :)

Fick hem skivan med Janet Leon idag. Jag gillar henne. Evigheter sen man köpte en cd skiva. Men kände att jag ville ha den där. Känns lite som Leona Lewis och hon är ju underbar. Verkligen min musiksmak båda Leona och Janet. Så det blir en perfekt bilskiva att varva med för just nu är det bara Leona som snurrar.

Imorgon är det löning, hur underbart är inte det? :)


Mary Kay

Kom precis hem från Josse. Har varit där på Mary Kay party. Beställde en foundation som var kanon! Den är jag redan skit nöjd med :P Och sen måsta jag ju bara ha paketet för händerna. Mina händer som är så himla torra för jämnan och jag som är så mycket i vatten. En natt cream, en skrub och en hand cream. Kostar gör det men skit bra grejer. Så det är nog värt det. Längtar till dom kommer :)


Bikini

Fick överdelen till bikinin idag. Lr tre stycken faktist, två trekantsmodeller i olika storlekar och en bandeau modell.
Beställde bikinin med bandeaumodell för nån månad sen men överdelen var super liten. Så därför beställde jag en större storlek + trekantsmodellerna som kom idag. Bandeau modellen var usel. Kändes för liten och inte alls bra. Ska alltid envisas med att köpa sån modell men de funkar inte alls för mig. Men däremot var trekantsmodellen kanon. Den var mycket finare och den trivs jag i :) Är supernöjd med bikinin! Gillar verkligen både färgerna och modellen. Nu ligger den här och väntar på att få följa med till egypten :)

Ska snart iväg på Mary kay party hos Josse, det blir sköj! :)


Jysk

Har storstädat sovrummet. Var så himlans dammigt där. Allt damm i hela lägenheten verkar samlas i sovrummet. Så då skulle jag byta sängkappa också men kom underfund med att den inte alls passade så bra. Kom på att jag var tvungen att ha ett lakan till den mittersta delen och var då tvungen att brassa ner till bollnäs på jysk :P Allt ska ske med det samma när de gäller mig och när man är igång med städningen vill man ju såklart göra klart allting.
Så jag tog en paus i städningen och fick med mig Ninna ner till Bollnäs.
Hittade lakanet jag skulle ha och sen hem igen för att fortsätta städningen. Så nu blev det fiint!



Härliga söndag

Helgen har gått sjukt fort. Kanske för att jag jobbade igår. Slutade 3 och sen skrotade jag och jonas i soffan nästan hela kvällen. Var på ica en sväng bara.
Idag är det söndag och jag har nog kommit på att jag nästan gillar söndagar. Lugna och sköna :) Och idag blir det städning för hela slanten.
Man hinner liksom så mycket på söndagar. Och så avslutas den ju framför beck med älsklingen. Mysigt :)

Städa städa varje söndag...de tycker jag e kuuul!


Ny design!

Snygg va :)
Tack Mikaela!


Anna the hairdresser

Lördag och jag ska snart iväg å jobba lite. Rebecka kommer och ska bli snygg och sen kommer sara också :) kul kul!
Vaknade av mig själv vid 7 så jag känner mig rätt pigg. Sitter här och väntar på att klockan ska bli halv 9, då kommer pappa och hämtar mig. Jonas har ju jour så då måste han ha bilen och då får pappa skjutsa mig till alfta. Lite drygt att behöva ta bussen kvart i 8 när jag börjar 9. Har en trasig lampa här bredvid mig. Kattskrälle! Jagade en fluga igår så lampan åkte i golvet och gick sönder. Fattar inte var flugan kom ifrån? Dom borde väl inte vara vaken nu?

Idag får jag nog min nya design på bloggen, så håll utkik! Kommer bli kanon snygg, det tvivlar jag inte en sekund på! :)

Minnen

I tisdags kväll var jag hem till mamma och pappa för att städa ur en garderob som jag har haft en massa saker i.
Massa gamla skolböcker, min gamla servettsamling och så lådan med massa gamla brev och dagböcker i. Så himla kul å läsa :) Brev från alla möjliga, hittade nån täckning som Nathalie gjort till mig när hon var två år. Ett gammalt kort på mig när jag ser ut som en liten trollunge.
Man är så himla glad att man spart allt det där :)
Har även massa bokmärksalbum på vinden där hemma som jag tänkte hämta. Bokmärken var ju super kul. Minns att jag ska ha ett helt album med bara blommor. Det är väl det som finns kvar som inte är rört..barbiedockor å sånt där har ju småsyrrerna fått. Hittade även en låda med gamla kasettband. Minns att sara och jag ofta brukade spela in och göra radioprogram när vi var liten. Jag hoppas verkligen att det ligger ett sånt band där. Saker som jag har gjort i slöjden fanns också där. Kul att ha allting samlat i en minneslåda :)
Har en till garderob kvar där hemma som jag också måste rensa ur. Men där är det mest bara gamla kläder och massa skrot. Får väl göra ett ryck med den också nått tag!


Egypten

Snart bara två månader kvar till egypten. Tiden går rätt fort ändå. Imorgon ska jonas ringa och boka tid för vaccination till oss. Då känns det som att det är rätt nära ialf :)
Ska bli sjukt underbart att få komma dit. Bara glassa i solen, bada och njuta. Har liksom inte riktigt fatta att vi ska åka dit genom att det var ett tag sen vi bokade. Hotellet ser grymt härligt ut på bilderna så jag hoppas att det är så som de ser ut :)
Det blir en upplevelse!


Var är lusten?

Usch, det finns ingen lust till att göra någonting nu. Känner mig sådär vinter deppig. Längtar så himla mycket till solen börjar värma och snön smälter bort. Blir så arg på mig själv när jag sitter här framför datorn var eviga dag och inte har lust med någonting! Varför tar jag inte bara en promenad i det härliga vädret ist för att sitta här å gäspa.
Har inte ens lust att städa å dona. Vad är det med mig? Jobba är heller inge kul.
Men mamma sa precis nånting härligt till mig. Att det bara är ca en vecka kvar av den här månaden och sen är det mars. Nu känns det genast mycket bättre. Mars är bättre än februari! Mars är ju mer en vårmånad än vintermånad, för mig ialf :P
Det fick upp hoppet om att lusten snart kommer tillbaka :)

Senare ska jag ialf hem till Theres med jobbet. Gosa lite med bebben. Dom är ju för härliga!
Jonas har en sån här trist eftermiddagsvecka. Men den här veckan jobbar han bara tre dagar ialf.
Har sytt ett draperi idag av det nya tyget vi inhandlade på ikea i helgen. Blev riktigt snyggt.
Kanske ska skriva vad vi gjorde på alla hjärtans dag. Jag, jonas, patrik och ninna åkte till valbo - ikea. Patrik och ninna handlade en hel del nya möbler till deras hall. Jag och jonas köpte bara en fotpall och tyget då :) kaffemuggar blev det också. Det var liksom de ända vi kände att vi behövde. På kvällen köpte vi med oss sallader och åkte till Claes å Carro i voxna. Kikade på andra deltävlingen i melodifestivalen och hade trevligt som vanligt :)

Allt för idag! Kramelikram

Ingenting

Idag finns det verkligen ingenting att skriva om. Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Dagarna liksom bara går av sig själva utan att jag presterar särskilt mycket.
Tisdag är det väl idag? Ni ser, jag vet ju knappt vad det är för dag.
Älsklingen jobbar f.m den här veckan ialf. Mycket bättre än kväll :) Men nu börjar han känna sig lite hängig ist. Inte bra.
Tack och lov så skiner solen idag också, då blir man en gnutta lyckligare :)
Nu ska jag äta frulle och ta en dusch så jag ialf känner mig levande!
Heejs.

Helgen

Måndag och en ny vecka. Härligt väder idag men har inte varit utanför dörren än. Förutom när jag hämtade posten.
Jonas slutar nu vid halv 2 så då ska vi väl på ica och hämta lite paket å sådär.
Sitter och kikar på ikea. Finns mycket fint. Funderar skarpt på om jag ska köpa färg och måla den lilla byrån idag. Vi har ju målat en vägg uppe i hallen nu och då vill man ju ha byrån klar också som står där :)
Ska kolla om ekonomin vill som jag bara.

Helgen har varit rätt lugn. I fredags käkade vi tacos och tog det lugnt. I lördags var Claes å carro här. Mumsade i oss pizza och kikade på melodifestivalen. Himla kul! :) Igår följde jag med patrik och ninna på dollar. Fyndade väl inte direkt något. Blev nån duschcreme bara. På kvällssidan var jonas brorsa hit och klippte sig och sen tittade vi på beck filmen.
Nu till helgen är det ju alla hjärtans dag. Mysigt men tycker väl inte att det direkt är nått speciellt egentligen. Men lite kärleksstämning är väl fint.

Nu ska jag plocka lite här hemma. Hej så länge!

Slöar

Jajemän, lördag och helg. Ligger fortfarande i sängen å slöar. Älsklingen ligger här bredvid och sover. Han är så söt :)
Katterna har härjat som vanligt så jag vaknde vid halv 9. Tycker det kan bli vår och sommar så dom vill vara ute mer. Tror de är lite kallt och mycket snö åt dom små fyrbenta varelserna.
Idag har jag inte så mycket planerat. Ska väl ta mig upp ur den här varma gosiga sängen först :) Tvätta borde jag göra ialf. Jo, jag ska ju till pappas garage och måla min ram som jag ropade in på tradera. Himlans nöjd! Men den var lite trasig i ett hörn så jag var till pappa och limmade den igår. Så idag ska jag spraymåla den vit :) Blir niiice!

Idag blir det nyponsoppa med grädde och mackor till frukost! Kom på hur sjukt längesen det var jag åt det och det är ju super gott! Nu ska jag hoppa på älsklingen så han vaknar så vi kan äta den goda frullen! Tjipp!


Jag gör ett försök..

Har skaffat mig en blogg...som varit tom ett tag :P Så jag gör ett försök nu och skriver ett inlägg.
Vet inte riktigt varför de inte blivit nått men det är väl som vanligt, alltid svårt att komma igång.
Känner mig lite trött efter en arbetsdag och har ju fortfarande förkylningen i kroppen. Har blivit mycket bättre, nu är det bara rethostan kvar men den är ju nästan värst.
I måndags låg jag deckad. Feber och illamående. Usch! Var ju inte längesen jag var förkyld men ändå ska man åka dit igen.
Imorgon är det fredag IGEN, sjukt fort veckorna går. Tycker det är fredag hela tiden. Synd att helgerna går lika fort.
Älsklingen jobbar kvällar den här veckan. Det är verkligen ingen höjdare. Ensamt och det värsta är ju att laga mat till bara sig själv. Sjukt tråkigt. Men äta bör man annars dör man :)

Nä, om man ska ta sig i kragen och röja i köket. Ser förjävligt ut här! Men jag får inte städa ikväll för de ska jonas göra på sin lediga dag imorgon. Han tycker väl att jag städar mycket så han ville verkligen städa imorgon :P Så han får väl de då! Hehe. Men köket måste jag verkligen göra något åt. 

Rätt nöjd med mitt första inlägg, blev ju några rader menar ja :) Heja!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0