Sovdags

Inte min dag idag. Humöret har varit på noll och det känns som att jag bara vill lägga mig. Jag är nog ingen höst människa, hur mycket jag än vill. Älskar ju mysiga hemmakvällar med tända ljus och ligga å mysa under en filt. Meeen, är nog ändå mer åt vinter än höst. Lr så är det bara mens humöret som spökar :P
By the way så har jag haft lite av en skit dag. Inte på värsta viset men ändå inte en bra dag.
Ska bli skönt att krypa ner och veta att jonas jobbar sista kvällen imorgon för den här veckan och att det sen är fredag och helg. Imorgon tar vi nya tag och vaknar med humöret på topp, lr vad säger ni? Godnatt!

Onsdag

Kom precis hem efter en hård arbetsdag, 2 h jobb! Helt slutkörd ;) Haha.
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga ihop för käk. Såå tråkigt att laga mat ensam.
Saknar jonas. Det får bli nått snabblagat.

Senare tror jag att patrik och ninna kommer. Det är ju dom som ska ta över våran lägenhet!
Så det blir nog bra. Ni får en underbar lägenhet!

Det kliar i fingrarna och fullt med tankar i huvudet! Jag längtar så jag spricker till den 1 december! Om ni tycker jag är tjatig om huset så får ni nog stå ut med det ett tag framöver, haha!
Det känns så himla kul!






Ljuskrona

Jag har hittat en ljuskrona som jag vill ha i sovrummet i huset! Ser det verkligen framför mig hur fiiint det skulle vara! Vi har ju lite mer planer för sovrummet så den skulle bli grym där :) Varför ha en tråkig plafond när man kan ha en ljuskrona? Romantiskt va? haha:)

 


Bollnäs

Följde med mamma och siv till bollnäs idag. Köpte en tunika av eve på såfin och så blev det en halsduk på lindex som jag fick av mamma. Köpte även en ny mascara och rengöring.
Blev jobb ett par timmar när jag kom hem.
Älsklingen jobbar kvällar och jag sitter här i min ensamhet och kikar tv. Ska nog faktist lägga mig snart, känner mig så trött.

Här kommer en bild på dagens inköp.


Lägger även ut en bild på världens sötaste Gizmo :)

Längtar

Nu får det bli den första december! Vill ju flytta till vårat hus :)
Men det är ju bara två månader dit och de går ju faktist fort. Men börja rensa tänker jag göra nu snart. Har ju så mycket grejer och skit i alla skrubbar. Få ordning på gamla papper och sånt som man ska ha kvar.
Igår var det ett par här och tittade på lägenheten. Verkade intresserade så får se om dom vill ha vår älskade lägenhet.


VÅRAT EGNA HUS!

Kontraktet är skrivet på huset!! SHIT vad kuuul!
Jag och älsklingen får ett eget hus! Ofattbart. Senast den 1 december får vi tillträde till huset. Så vi kommer att fira jul i VÅRAT hus! :) Hur häftigt är inte det?
Bara att fixa flyttlådor nudå ;)

Ohhh vad jag är lycklig!


Huset

Nu har vi funderat och funderat och funderat och kommit fram till att det absolut är ett hus för oss. Fördelarna överväger de få nackdelarna. Vi måste ju såklart ha ett hus som passar oss och som vi känner att vi själva kan fixa att sköta om. Det är inte ett jätte stort hus men det är inte heller för litet. Finns även möjlighet att bygga ut om det skulle vara så. Så möjligheter finns. Vi tänker absolut satsa så får vi se vart det bär av..
Många gånger tycker jag man hakar upp sig på vad andra säger men det viktiga är ju att det passar oss och att det känns rätt. Det skulle kunna bli världens mysigaste hus.

Fördelar:
Ligger på ett jätte bra område. Barnvänligt och jonas har nära till stationen.
Tomten är lagomt stor och väldigt rofylld och lummig
Huset är i vitt trä
Helt beboligt som det är men inte för nytt invändigt för att göra om (man vill ju såklart göra det till sitt)
Tvättstuga med bastu
Öppen spis i vardagsrummet
Fjärrvärme

Nackdelar:
Kan vara för litet med tre större barn. (men då finns möjlighet till att slå igen en vägg för att få ett till rum, även  möjlighet till att bygga ut.

Ja som ni ser. Fördelarna överväger. Lutar åt att det blir budgivning så vi får se vart sista budet hamnar och om det är vårat.




Det gör ont!

Angående huset så vet jag faktist inte vad jag ska skriva än..
Vi har inte riktigt funderat klart :) Många tankar och funderingar!
Förövrigt så har jag världens j*vla mensverk. Helt ärligt så tror jag inte jag haft så ont någon gång! Usch!
Kan inte skriva mer. Måste lägga mig i fosterställning och be jonas klappa mage för snart döööör jag!



Jobb

Tänk att jag tycker det är måndag för jämnan? Veckorna går jätte fort. Snart är det jul :P
Idag är det jobb som gäller och på e.m ska vi på en andra husvisning på huset vi kikade på för nån vecka sen.
Nu har man hunnit funderat och smälta allt och kommit på lite man undrar över så då blir det en titt idag.
Men som det känns nu så känns det riktigt bra..



Småstadsliv

Ja visst, nu har jag också sett dom. Både ettan och tvåan. Haha, nog fick man skratta lite.
Claes och Carro var här igår och vi käkade smördegsinbakad fläskfilè med champinjonstuvning och pressad potatis. Till efterrätt blev det banan och choklad i ugn. Mums!
Och så tittade vi på filmerna och på idol. Tack för en trevlig kväll. Blir alltid en massa tok med er och kul har vi :)
Väntar på lillen nu Carro! Snart snart snart får man gosa bebis!

Sitter och äter lite frukost nu. Ska snart iväg och jobba. Efter jobbet hem och duscha för att dra till josse på lite tjejfest. Tänker dock hålla mig rätt lugn för jag tänker INTE vara bakis imorgon. Gillar bakisfria söndagar :P Men två cider har jag ialf så dom kan jag gotta mig med.

 


Skor

Jag och syster beställde skor från skopunkten. Så kul att handla när man får mycket för pengarna :)
Här kommer bilder på mina skor!

Ett par svarta boots, ett par vita kängor och ett par allt i allo skor!






Njuter av lugnet

Är hemma på lunch. Ligger i soffan och lyssnar på lugn och härlig musik. Njuter verkligen av livet! Visst är det väl härligt när det går upp för en hur härligt livet verkligen är? :) Man oroar sig alltför mycket för saker.
Ska snart tillbaka och jobba ett par timmar. Efter jobbet blir det kalas hos Josse.


"De vackraste sakerna i livet, kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta."


Drömmen om en egen salong

Jag har mina drömmar och mina planer. Jag HOPPAS så innerligt att jag får min efterlängade salong inom en snar framtid. Även om jag såklart trivs hur bra som hellst på salongena där jag är nu så har man ju ändå sina egna drömmar och visioner. Och jag har ju alltid haft den inställningen att jag en dag ska ha min egna salong och nu känner jag mig redo. Väntar bara på rätt tillfälle, det är ju mycket som ska stämma.
Hur den ska se ut och hur mitt koncept ser ut håller jag för mig själv men kan säga att jag har alltid haft den här synen på hur jag vill att min salong ska vara. Den ser i princip likadan ut nu (i huvudet) som första dagen på frisörskolan. För redan då drömde man ju om sin egna salong. Självklart är det sjukt mycket jobb med ett eget företag men för mig är det värt det. Jag ser bara possitiva saker och det viktigaste är att jag verkligen TROR på min ideé! Jag ser en framtid! Wohoo..


Ny vecka

Japp måndag och en ny vecka. Idag har jag varit ledig och imorgon är jag också ledig. SÅÅ skönt måste jag säga! Har varit ner till bollnäs idag och inhandlat två par tröjor som jag kan jobba i och ett linne till finare :) Så nöjd! Kommer kanske en bild sen om jag orkar ta tag i det ;) Men lovar att jag ska komma igång med att ladda upp lite bilder också. Är ju faktist så mycket roligare att läsa en blogg om det finns bilder.

Nu ikväll har jag röjt upp i vårat stökiga kök. Men nu blänker det igen! Funderar på om jag ska ut och cykla en vända nu, lr är det för mörkt? Skulle alldeles ha varit ut en sväng. Så sover man gott sen.
Jonas har kvällsvecka denna vecka. Inte alls roligt för min del, saknar ju honom tok mycket.




Party party

Igår var eve här och vi käkade god mat och drack vin :) Pratade och lyssnade på musik! Avslutade kvällen med att gå på bonden. Hade jätte skoj! Blev nog lite väl mycket där i slutet men vafan, man lever ju bara en gång :)
Huvudsaken är väl att det var kul!
Tack vännen för en toppenkväll!

Nu har jag och älsklingen varit på ica och handlat lite mat. Fyllt upp vårat tomma kylskåp!
Har precis intagit soffläge och tänker nog inte lyfta ett finger mer idag. Är ju lite trött och sliten efter gårdagen.


Tusen tankar

Har inte kunnat sova nå vidare inatt. Tusen tankar hela tiden så jag antar att det är därför. Men solen skiner och det kan faktist bli en riktigt bra dag :)
Måste ta bussen tio i 8 idag eftersom jag är bil lös. Bara att hoppas på att ingen bokat en kund klockan 8.
Jag hatar att vara bil lös! Det är lagomt frustrerande att vi faktist har två bilar men ja? Fråga mig inte varför det inte går att åka i den ena. Karlar!
Blir skönt när vi får ordning på det där. Måste få iväg subarun så vi kan köpa en RIKTIG bil och sen ska volvon väck så vi kan köpa en liten skrutt också.
Eftersom jag jobbar i alfta och jonas är med i brandkåren är det skit skönt med två bilar.

Efter jobbet blir det husvisning. Återkommer om vad vi tyckte! Ska bli spännande.


Höstdeppig

Det var ett tag sen man skrev något här. Men nu när sommaren är förbi och hösten smyger sig på så kommer man igång igen. Funkar lite som terapi när man känner sig höstdeppig. Måste vara mörkret och kylan som gör att man blir så här!? Är ju så man knappt vill kliva upp ur sängen. Frågan är hur det blir i oktober/november när det verkligen är svart ute. Hoppas på bättre tider snart!
 
Igår fyllde min jonas år så det var kalas hela kvällen. Vad vore jag utan min jonas? Han är verkligen den som lyser upp min dag. Föresten så har vi varit förlovade i 4 månader nu och idag har han bott här i precis ett år.
Självklart blir det massor med fler månader och år. Men i ett hus så småningom! Väntar bara på det rätta...
Vi ska ialf iväg och kika på ett imorgon så det blir spännande. Tycker det kan vara våran tur nu!

Förövrigt så jobbar jag ju både i alfta och edsbyn nu. Trivs bra, kommer in mig mer och mer på det nya stället.
Det rullar liksom på och igår fick emelie göra om mig. Blev höst av håret också! Mörkt med en kopparröd stor slinga på sidan. Känns riktigt bra. Behövde nog en färgklick i vardagen kan jag tro.

Nu ska jag nog göra mig en brakfrukost. En rejäl frukost är ju faktist en bra start på dagen och man måste ju ialf försöka :)
På eftermiddagen ska jag jobba några timmar sen ikväll vet jag faktist inte vad som händer. Det märks väl..
Kan mycket väl bli en skön hemmakväll :) Kram!




RSS 2.0