ÖB & dollar

Idag har jag varit till salongen och plockat ut grejer ur "fikarummet" eftersom målaren kommer imorgon och ska börja där inne. Ska bli skit kul å se förändringen :)
Jag, mamma, pappa och jennifer var till söderhamn på ÖB och dollar. Hittade dom här fina dekorationerna till salongen. När vi kom hem blev det pizza hemma hos oss! Gött!


Kalas

Sådär ja, då var toaletten skinande ren! Härligt! Dessutom har jonas flyttat sängen till vårat nya sovrum :) Blir såå bra! Imorgon är det kalas för lilla mig :) Men först ska det jobbas utav bara den.
Eftersom att jag inte kommer kunna ha några kunder onsdag torsdag nästa vecka så har jag fått trycka in dom så gott det går den här veckan. Renoveringen av salongen börjar på måndag! Ska bli grymt kul att se förändringen!
Det kommer bli så ljust och härligt. Tack och adjö till inrökta och gula tak och väggar!

Idag har jag beställt min nya färg. Längtar till den kommer så jag får börja laborera med den! :) ¨
Har kommit på en stylingserie som jag är väldigt sugen på också! Riktigt härlig. Vi får se..
Har super ont i min tå. Lr sådär kliande ont..(?)
Tror faktist att jag fått in ett hårstrå där. Dom kan ju bli riktigt vassa, som stickor. Nu är det bara 30 min till min älskling kommer hem. Då ska vi krypa ner i den renbäddade sängen som står i vårat sprojlans nya sovrum!



Känslor, både bra & mindre bra

Känner mig glad, pirrig, ledsen, deppig, förväntansfull, trött...allt på en och samma gång!
Men imorgon är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! :) Så då ska jag enbart vara glad!

På fredag blir det lite kalas och på lördagen kommer mina älsklingar från salong toppen till oss! Äta gott och ha skoj :)
Ska snart ta och krypa till kojs. Börjar dra ihop sig till sista natten i vårat provisoriska sovrum! Hur bra är inte det...

Backen

Helgen har bara rusat iväg. Nu är det söndag igen.
I fredags var jag hem till elin på rajtantajtan. Det var riktigt sköj faktist! Vi dansade och tjoade till ronny & ragge! Haha!
Tjejerna fortsatte på bonden men jag struntade i det och åkte hem eftersom jag skulle upp i tid på lördagen, för då var det backen som gällde! Och jag säger då det..fy tusan vad kul det är att åka bräda!!!! :)
Att jag inte kommer iväg oftare! Men jag ska ta mig dit igen SNART!
Efter backen var det bara att svida om och dra till IP på stahls födelsedags partaj! Bowlade och jag är nog rätt så upp och ner på det :P Ena stunden går det skit bra och andra stunden går det inte alls. Men kul är det när man väl gör det!
Efter en hel dag i backen så var man ändå rätt trött och likaså jonas efter en heldag i skogen. Så vi gav upp vid 10- halv 11. Köpte med oss en pizza hem och sen somnade vi! Känner oss lite mer utvilad idag och ska försöka få ihop garderoben till sovrummet :)


måla måla

Sitter här i soffan i min ensamhet. Jonas drog på larm. Får väl se när han dyker upp..
Har jobbat idag och det gick bra! Jonas blev ÄNTLIGEN klippt! Han har varit så långhårig och det har inte funnits tid till att klippa honom tidigare. Men nu blev han så fiiin, min plutt :)
Har hunnit målat listerna och byrån till salongen. Byrån kommer nog bli riktigt söt med knopparna från fridas gård. Köpte pinnar med belysning idag. 75 % på dom bara för att dom tillhörde julsortimentet. Men jag tycker då inte alls dom är speciellt juliga. Dom är ju bruna med en glasvas. Lr vad tycker ni? Har kostat 399 kr styck och jag köpte två stycken för 200 kr. Köpte dom till salongen och dom blev riktigt fina i dom stora fönsterna! Passade så fint till min kassadisk :)



Dop

Tänkte uppdatera lite vad som hänt och vad jag pysslat med. I lördags var vi på lilla Tinos dop! Var så fint så! Han var så duktig :) Tittade få fint på prästen. Tänkte väl: "vad tusan gör du" haha.
Efter dopet hängde jag på tjejerna från voxna på bonden! De va skoj :) Tack för en trevlig kväll.

Och nu är det en ny vecka och det är jobb som gäller.
Imorgon ska jag få massage efter jobbet. Det blir skönt.
Längtar såå till dom ska måla åt mig. Dom får ringa nu snart tycker ja..
Det här med och vänta är inte riktigt min grej.
Men sovrummet börjar bli färdigt ialf, det är jag så lycklig över :) Listerna är grundmålade och idag ska dom få sig en omgång med täckfärgen. Sen så, ska dom bara på plats och sen är det klart! Ska skruva garderob också men det går nog rätt fort bara vi sätter igång :) Ska bli mysigt att inreda det.

Golv

Idag började älsklingen lägga golv i sovrummet! Blir så fint! Det är sådär så man knappt vill gå in där. Man står bara i dörröppningen och tittar :P
Imorgon ska han lägga klart det. Jag hittar inte laddaren till min kamera. Batteriet är helt slut så jag kan tyvärr inte visa någon bild. Hoppas på att jag hittar den snart.

Nu tycker jag att ni får ta och kommentera lite. Ni ser ju vad tomt de är på kommentarer :P Kom igen nu!

Lägger upp en härlig bild sen våran semester i somras.



Tapeter & färg

Idag har jag bestämt vad det blir för tapeter och färg i salongen! Det kommer bli såå fint!
Ni måste bara kika in och titta när det är klart :) Hela salongen kommer bli så ny!
Lät som dom skulle göra de nu alldeles snart. KUUL!

Tapetseringen i sovrummet är halvklar. Det är lite kvar på fonden. Eftersom jonas mamma mätte fel på en hel rulle så var vi tvungna att beställa en ny rulle :P Fick hem den idag så älsklingen ska tapetsera klart imorgon.
Har slutat bry mig i det där sovrummet. Är lite less på att ha garderoben i vardagsrummet. Och de verkar som att det mesta vill krångla för oss. Det blir väl klart när de blir klart.




En dålig dag..

Igår hade jag en riktigt dålig dag. Kände direkt när man vaknade att "FY vilken dag".
Man skulle hellst bara vilja ligga kvar i sängen. Jag är så himla trött på detta kalla väder. Man fryser konstant hela tiden. Och jag är jätte trött i huvudet! Trött på alla papper och trött på allt som ska fixas. Skulle bara vilja ta med mig min jonas å åka utomlands! Men så blir det inte på väldigt länge, tyvärr. Men det hade varit underbart.

Idag är en ny dag, känner mig fortfarande nere men det blir nog bra. Idag kommer marie från söderlunds till mig på salongen. Hon ska hjälpa mig och färgsätta salongen! Kul att se vad hon har för ideér!
Ikväll blir det simning i alfta. Min älskling jobbar kväll, jag HATAR det! Skulle göra vad som hellst för att han fick jobba 7-16. Men men, man får inte alltid som man vill.

Dags att ta sig i kragen och försöka bli pigg!

Vinglas

Jag sitter och försöker välja ut ett par vinglas som jag ska önska mig utav bibbi när jag fyller år. Ett par som jag kan samla på liksom.
Jag gillar dom här från Bodanova!



Allt för mig.

Jag älskar dig över allt annat!


Kaaallt

Då var det vardag igen. Nu är det väl ändå slut på alla helgdagar? Tröttsamt med helgdagar när det är så här kallt ute. Man kan ju inte direkt vara ute för då fryser man ihjäl. Och allt är stängt.
Igår var Carro, Claes och lilla Tino hit och hälsade på. Lillskrutt blir så stor :) Växer så det knakar! Otroligt sööt!
Längtar till jag och älsklingen får en egen lillskrutt nått tag :)

Får vi några tapeter idag då? Hoppas :)
Idag ska jag ringa alfta-edsbyn om tapeter till salongen. Återkommer om vad han säger.
Nu ska jag brassa till salongen! Hejs.

Min första dag

Min första dag som egen företagare gick bra! Det har ringt och kommit in mer folk än vad jag förväntat mig :)
Jätte kul!
Är ju såklart lite ovant och rörigt. Hittar inga grejer och mycket som man kommer på som fattas. Men det är ju bra att man kan känna efter så man märker vad man saknar.
Tänkte att jag skulle hinna så mycket igår på salongen...rensa och dona eftersom man hade relativt lugnt! Men det hann jag inte och det är ju iofs jätte kul :) Att jag haft så fullt upp att jag inte hunnit annat!
Igår fick jag hem lite varor så idag ska jag prova en ny färg på mamma! Hoppas jag gillar den! Låter bra ialf. Ammoniak fri också och det är bra för min känsliga näsa :) och för kunder som är väldigt känsliga såklart. Vi får se!

Fick ner kassa disken igår kväll. Kändes väldigt skönt att få dit någonting jag gillar, haha!
Kan ju inte säga att jag trivs där i det skicket det är nu. Men det kommer att bli superbra.
Ringde alfta-edsbyn idag ang. tapeter men gubben jag skulle prata med var ledig, åter torsdag. Så jag får prova då igen! Nekar dom mig så vet jag inte vad. Det kan dom bara inte!

Sammanfattningsvis så har jag njutit av den första dagen :) Blir alldeles sprallig i kroppen när telefonen ringer! Blir så glad att folk gillar det man gör :)
Nu ska jag åka till jobbet! Ha en bra dag!

Kassadisk

Här kommer bilder på min fina kassadisk! För visst är den fiiin? :)
Från att ha varit ett gammalt skruttet skrivbord..

Luckan fattas på bilden och bänkskivan är inte fastlimmad men ni ser ju hur den kommer att se ut ialf!




God fortsättning..

..på det nya året!
Nytt år, nya möjligheter! Känns som att det kommer bli ett riktigt bra år. Full fart och mycket på gång, det gillar jag :) Hus med min älskade jonas och en egen salong! Det känns lite som en dröm.
Men det är klart...ett eget företag är ingen dans på rosor heller. Men det känns så drivande att det är min salong och mitt företag! Jag har en otrolig vilja till det här!

Igår började svärfar och jonas bygga min kassa disk. Den blir sjuukt bra! Precis som jag tänkt mig :) Det är så roligt när saker blir som man tänkt sig. Lr hur?
Idag ska dom bygga färdigt den. Om dom inte är allför bakis så dom inte kommer upp ur sängen ;)
Ska lägga in en bild när den är färdig!

Väntar fortfarande på att få sovrummet tapetserat. Blir antingen nu i helgen lr till veckan. Är faktist värt att vänta på att få det riktigt gjort. Har man lagt ner så mycket pengar och jobb på att totalrenovera det så känns det roligare att få en riktig tapetsering också. Snyggt runt uttag och i hörn och sånt. Men när det är gjort ska vi lägga golvet. Garderoben har kommit och ligger i kartonger på vardagsrums golvet. Så det är lagomt rörigt här. Men det är bra att alla grejer finns hemma när tapetseringen är klar! Då är det bara att köra på! Spännande att se slutresultat!




RSS 2.0