Källartrappen

Här kommer bilder på källartrappen, dock ännu inte färdig men på god väg :)

Före
 

Efter
 

Inflyttningsfest

Jag och älsklingen ska till Micke & Linda på inflyttningsfest! Skoj skoj :)
Här kommer lite joll kort! :)

     

    SKÅL!

Spänningar

Har haft en lite jobbig dag. Massa spänningar som man samlat på sig. Man har ju grubblat så mycket sen man startade salongen på hur det ska gå, klarar jag det här, tänk om jag inte får några kunder o.s.v.
Så nu är glaset fullt och det rinner över. Det vill bara ut!

Och jag är oerhört trött i vanliga fall också när jag jobbat. Man har ett så psykiskt krävande jobb. Man går in för det till 100 % för man vill ju verkligen att kunden ska gå därifrån nöjd. Ni vet ju själva hur viktigt håret faktist är. Man ger allt så man är helt utpumpad när man kommer hem. Men jag älskar ju det jag gör och när man ser hur glad och tacksam en kund blir så är det så himla roligt!
Jag skulle ALDRIG klarat det här utan min pappa och utan jonas! Det är liksom dom som finns där hela tiden! Det är jag så himla tacksam över.

Det har hänt så mycket på en och samma gång. Inom ett halvår så har jag och jonas blivit husägare och jag egen företagare och driver en egen salong. Känns som att jag har lite rätt att vara överfull av tankar och funderingar.
Samtidigt som det såklart är super kul! Har haft många halv sömnlösa nätter för jag grubblat så mycket och nu när det faktist rullar på så pass bra som de gör så hoppas jag att jag ska kunna slappna av snart.

Nu är glaset tömt och imorgon är en ny dag! :)

Intensiv dag!

Japp, idag har det varit fullt upp. Jag jobbade till 5...lr jag blev nog klar 20 i. Åkte och hämtade josse och sen på ica för att köpa fil och flingor. Hem och käkade och provade lite kläder som kom med HM paketet. Klockan 6 var de ljus party hos elin och jag älskar ju partylites ljus! Så jag köpte lite olika dofter :)
Klockan 8 var de styrkepass och jag har nyss klivit innanför dörren. Härligt att få röra på sig! Det är väl dags nu så man kan visa sig i den nya bikinin som jag inhandlade i västerås! Är faktist skit nöjd med den om jag får säga själv :) hihi!
Vi köpte även dom här super mysiga lyktorna som vi ska ha på altanen till sommaren! Mysiga att tända på kvällen när de börjar bli lite mörkt. Ska ha dom ovanför matgruppen som vi ska inhandla nån dag fram över.
Jag ska snart påbörja projekt källartrapp. Det ska målas och sättas lite mosaik tror jag! Jag har ju mina ideér ja :)

Nu ska jag nog mysa lite med mina missekatt söner! Jonas jobbar kväll så det är lite ensamt. Är så glad att jag har katterna!

Spa weekend

Sådär ja, nu har jag och älsklingen bokat en spa weekend i maj! Ska bli super härligt :) Äta trerätters, bubbla, basta, bada och så har vi bokat två varsinna behandlingar. Blir en dunder mysig helg :) De ska vi unna oss efter allt slit med hus och salong!
Dags för lite vår!

Det här pyglade jag med i lördags förmiddag! Måste ju ha lite vår här hemma :)


SovrummetBilder på sovrummet som vi renoverat från golv till tak :)

Matrummet

Här kommer bilder på matrummet som vi tapetserat! :)


Happy face

Sitter här och lyssnar på Josh Groban - You are loved! Helt makalöst bra låt och text.
Strålande sol är det också och livet känns bara för bra! Jag älskar VÅREN! Det är den absolut bästa tiden på hela året. Det är då man är full av längtan, det sprudlari hela kroppen och man har massor att se fram i mot!
Man kan vara ute och gå och känna solen bränna i ansiktet och det kommer för en hur härligt livet är. Stanna upp du med, känn den här lyckan!

Nu har vi hittat laddaren till kameran, så jag tänkte knäppa lite bilder på huset och salongen så fort jag hinner.
Vi har ju tapetserat i "matrummet" också nu så det blir väl en bild på det också.
Men först ska jag till salongen och jobba! Det knallar på riktigt bra med salongen! Så himla kul! Vilken chans jag fått, det trodde jag aldrig! Hoppas det håller i sig :) Jag har till och med satt upp semester! Och den ser jag verkligen fram i mot...
Nu till helgen åker vi till Västerås, nu är det verkligen bestämt och inget kan hindra oss! Längtar!

"Don´t give up, you are loved!"

Hej våren!

Seg att uppdatera som vanligt. MYCKET nu! Hehe :) Blev inge västerås förra helgen eftersom det skulle bli så dåligt väder där nedåt. Så vi tyckte det var onödigt, man vet ju aldrig. Men vi ska åka nu till helgen ist är det tänkt. Fick mycket gjort i matrummet i helgen ist. Vi spacklade, slipade, målade och grejade. Så igår började vi tapetsera! Blir riktigt fint :) Såå kul att dona på!
I salongen står det still, väntar på att få golvet lagt. Valde en beige matta i sten imitation. Hoppas det blir bra! Så svårt att tänka sig in hur det blir på hela golvet. Men det känns bra ialf!
Vi satt på ikeas home planner här om dagen och planerade vårat kök. Vi har lite ideér :) Nu blir det ju inget kök den närmsta tiden men nån gång blir det ju ett nytt kök! Nu är det väl dräneringen som står på tur till våren.

Nu känns det ju faktist att våren är på ingång, fåglarna kvittrar och solen skiner! Det är härligt :) Även om det känns som att vi kommer ha snö fram till midsommar. Våren är nog den bästa tiden. Man blir ju så glad av att solen tittar fram!

Igår beställde jag hem en dunder härlig volym serie! Den doftar melon & banan! Helt fantastisk doft :) Och volym vill vi ju ha! Jajemän! Nu ska jag åka till salongen och jobba. Sen kommer revisorn för nu är det dags för moms!
Ha en bra dag!


RSS 2.0