Hej våren!

Seg att uppdatera som vanligt. MYCKET nu! Hehe :) Blev inge västerås förra helgen eftersom det skulle bli så dåligt väder där nedåt. Så vi tyckte det var onödigt, man vet ju aldrig. Men vi ska åka nu till helgen ist är det tänkt. Fick mycket gjort i matrummet i helgen ist. Vi spacklade, slipade, målade och grejade. Så igår började vi tapetsera! Blir riktigt fint :) Såå kul att dona på!
I salongen står det still, väntar på att få golvet lagt. Valde en beige matta i sten imitation. Hoppas det blir bra! Så svårt att tänka sig in hur det blir på hela golvet. Men det känns bra ialf!
Vi satt på ikeas home planner här om dagen och planerade vårat kök. Vi har lite ideér :) Nu blir det ju inget kök den närmsta tiden men nån gång blir det ju ett nytt kök! Nu är det väl dräneringen som står på tur till våren.

Nu känns det ju faktist att våren är på ingång, fåglarna kvittrar och solen skiner! Det är härligt :) Även om det känns som att vi kommer ha snö fram till midsommar. Våren är nog den bästa tiden. Man blir ju så glad av att solen tittar fram!

Igår beställde jag hem en dunder härlig volym serie! Den doftar melon & banan! Helt fantastisk doft :) Och volym vill vi ju ha! Jajemän! Nu ska jag åka till salongen och jobba. Sen kommer revisorn för nu är det dags för moms!
Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas ni har det bra i Västerås! :)

2010-03-06 @ 17:04:07
URL: http://saraanner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0